Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gökten para yağdığını görmek

Rüyada gökten para yağdığını görmek

Rüyada gökten para yağdığını görmek onlarla bol muhabbette olup eğlenceli zaman geçireceğine, sağlığına kavuşacağına, geniş rızık elde edeceğine, uzun zamandan beri devam edem sorunların sona ereceğine, kendisini kıskanan ve işlerini kötüleyen kişileri yenilgiye uğratacağına, üzüntü, kırgınlık ve sıkıntılarının son bulacağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, bir sebeple çok zarar göreceğine, eğer sorunlar varsa en kısa zamanda bu sorunların çözüm bulacağına, sevilen ve değer verilen kişiler ile çok büyük bir ortaklığa girileceğine, sevilen kişiler ile uzun süren tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada gökten para yağdığını gördüyseniz:

  • Çok arzu ettiğiniz kişinin, sizinle aynı duyguları paylaşmadığını anlayıp, hayalkırıklığına uğrayabilirsiniz.

Rüyada gökten para yağdığını görmek eline geçen paranın sıkıntılarını gidermeyeceğine, aşılmaz denilen engellerin aşılacağına, insanlara duyduğu güveni kaybedeceğine delalettir.

Rüyada gökten yılan yağdığını görmek yeni başlayacağı projenin büyük ses getirmesi ile çok büyük bir zenginliğe kavuşacağına, de rüya sahibinin ağız tadının ve keyfinin yerinde olacağına, birlikte bazı işler yapılacağına delalet eder.

Rüyada gökten taş yağdığını görmek elinde avucunda kalan malvarlığını kullanarak çıkış yolları arayacağına, onunla güzel ve unutulmaz günler geçirme şansına ve mutluluğuna nail olacağına, bir sebeple hem kendi hem aile bireylerinin kaynaklarını kullanarak işin içinden çıkmaya çalışacağına, ancak bir türlü başaramayacağına ve istemeden de olsa işle ilgili geri dönüşü olmayan bir karar vereceğine rivayet eder.

Rüyada gökten çamur yağdığını görmek başarısının düşeceğine bunun da geri planda kalmasına ve unutulmasına neden olacağına, belirsizlik ve huzursuzlukla geçen günlerinden kurtulacağına, borçların kısa süre içinde ve sorun yaşanmadan ödeneceğine tabir olunur.

Rüyada gökten yumurta yağdığını görmek yapılan işlerdeki sorunların çok uzamadan ortadan kaldırılacağına ve çok büyük sorun yaratan bazı çalışmaların iptal edilip diğerlerine ağırlık verilmesi ile çok daha büyük kazançlar elde edileceğine, işinin gücünün rast gideceğine, aile hayatının sorunsuz olacağına, ailesini de aynı ölçüde mutlu edip, gururlandıracak işler yapacağına yorulur.

Rüyada gökten kül yağdığını görmek imreneceği ve adından övgü dolu sözlerle bahsedeceği kimse haline geleceğine, daha sonra hayırlı işlere gireceğine, kendi işini kurarak daha büyük kazançlar elde edeceğine delalettir.

Rüyada gökten kar yağdığını görmek iş ve sağlığı ile ilgili koşulları yeniden düzenleyeceğine, iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, üst mevkideki kişilerin takdirine sahip olunacağına, işlerinin sorunsuz şekilde nihayetleneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada gökten meyve yağdığını görmek kariyer planı konusunda çok olumlu adımlar atılacağına, üst mevkilere terfi edilmek gibi bir onura nail olunacağına, sorunların ve problemlerin ortadan kalkacağına ve mutlu günlerin geleceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments