Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gökten yumurta yağdığını görmek

Rüyada gökten yumurta yağdığını görmek

Rüyada gökten yumurta yağdığını görmek huzur getirecek birinin çıkacağına, canın çektiğine ve gözünün gördüğüne ulaşma imkânı elde edeceğine, zor günler geçirileceğine, sevilen kişiler ile uzun süren tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, uğradığı zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine ve çok daha iyi bir iş için destek alacağına, iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi yerlere gelineceğine, tecrübe sahibi bir kişinin yanında işe başlanacağına ve bu kimse sayesinde kısa sürede büyük deneyim elde edileceğine, psikolojik sorunların geride kalacağına, işinde de istediği başarıyı yakalayacağına inanılır.

Rüyada gökten yumurta yağdığını gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınız veya ailenizle bir araya gelmeniz durumunda zor seçimlerinizde yardımı dokunabilecek bilgiler edinebilirsiniz.

Rüyada gökten yumurta yağdığını görmek başını ağrıtan konuları konuşarak ya da adli yollara başvuru yaparak çözüme kavuşturacağına, kendine olan özgüvenine kavuşacağına, yaptığı işlerde eski başarısına ulaşamayacağına alamet etmektedir.

Rüyada gökten yıldız yağdığını görmek hayat düzeninin alt üst olacağına, mutluluğa giden yolu bulacağına, karşısına çıkacak pürüzlerin kendisini yıldıramayacağına yorulur.

Rüyada gökten böcek yağdığını görmek büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini üzen ve kıran kişiler ile yollarını en kısa zaman içinde ayıracağına, maddi sıkıntılarının çözüleceğine, hayatına anlam katacak şekilde yaşamaya başlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada gökten buz yağdığını görmek iş hayatında rakiplerin oyununa gelineceğine, aile hayatında eşler arasında yaşanacak bir tartışmanın ardından ayrılık kararı verileceğine, onlarla bir daha ayrılmamak üzere bir araya geleceğine alamet eder.

Rüyada gökten toprak yağdığını görmek kolay ve rahat bir yaşama sahip olmak için de sayısız olanaklarla karşılaşacağına, kazandıklarının ve elde ettiklerinin makbul olmayacağına, kendisine de zaten fayda getirmeyeceğine, kendisine söylenen bazı yalanları ifşa edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada gökten bal yağdığını görmek kendi başına hayatını idame ettirecek denli sağlığının iyi olacağına, sorunlara daha akıllı başlı bir şekilde bakacağına, talihe kızmak yerine her zaman ne yapabileceğine yorulur.

Rüyada gökten kar yağdığını görmek karakterinin gittikçe oturmaya başlayacağına, çevresinde art niyetli ve kem gözlü kişilerin bulunmayacağına, onlarla arkadaş olup daha sonra ömür boyu sürecek sıkı dostluklar kuracağına işarettir.

Rüyada gökten kum yağdığını görmek çok zor dönemlerden geçeceğine, gireceği çok büyük bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zarar görmüş olarak çıkacağına, çocuklar gibi şen olacağına, bahtının ve geleceğinin kendisi için çok hayır getireceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments