Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gökten kül yağdığını görmek

Rüyada gökten kül yağdığını görmek

Rüyada gökten kül yağdığını görmek kişinin ailesini mutlu edecek işler yapacağına, olanaklarının eskisinden çok daha iyi olacağına, bilakis malının çoğalacağına, kişinin istediği kariyere de sahip olmayı başaracağına, yapılan işlerin kazanç getirmenin aksine zarara yol açacağına, uğradığı haksızlığın özürle düzeltileceğine, aile bireylerinin de çok sevineceğine, ekonomik gücün çoğalacağına, işlerin hafifleyeceğine işaret eder.

Rüyada gökten kül yağdığını gördüyseniz:

  • Geç kalmış sayılmazsınız.

Rüyada gökten kül yağdığını görmek iş ve mekan değiştireceğine bunun kendisine çok iyi geleceğine, kişi için hayatının en parlak döneminin geleceğine, kazanılan paranın makbul ve mukaddes amaçlar için harcanacağına delalettir.

Rüyada kül yağdığını görmek kazancını yakın bir zaman içinde iki kat arttıracağına, sorunlarını çok rahat bir şekilde ve herhangi sorun yaşamadan bitireceğine, daha önce hiç sevinmediği kadar sevineceğine, hastalanacağına, işinden ve ekmeğinden olacağına, kötü günler geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada gök gürültülü yağmur yağdığını görmek istediği makama geleceğine, üstün başarılar ve zaferler elde edeceğine, bu sayede ailesini hem gururlandıracağına, ağız tadının ve moralin bozulacağına, buna karşılık kendisinin de onlara karşı güç ve kudret kazanmanın yollarını arayacağına işarettir.

Rüyada gökten balık yağdığını görmek rüya sahibinin hikmetli kimse olacağına, aile içindeki huzurun ve iyi geçiminin de bozulacağına, çok kötü bir duruma düşmekten ve büyük bir sıkıntı yaşamaktan kurtulacağına işaret eder.

Rüyada gökten nur yağdığını görmek yardıma muhtaç olan herkese elinden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışacağına, hayat yolunda alınacak dersler sayesinde hata yapma oranının gittikçe düşeceğine, doğru bildiği yoldan şaşmadan, eninde sonunda istediği başarıya ulaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada gökten pirinç yağdığını görmek iş için çekilen ve yaşanan sıkıntılardan ötürü bir türlü ödenemeyen borcun kısa bir zaman içinde ödeneceğine, işlerinin büyüyeceğine, rızkının genişleyeceğine ve böylece hem ağız tadının, keyfinin hem de sağlığının yerinde olacağına, sağlık sorunlarından yakın zaman içinde kurtuluşa ereceğine delalet eder.

Rüyada gökten kaya yağdığını görmek hastalıklardan kurtulacağına, helal rızka kavuşacağına, sevdiği kişilerden her zaman destek göreceğine, bir gayret ayağa kalkıp silkeleneceğine ve bundan sonrasının çorap söküğü gibi geleceğine ve kişinin eski gücüne, inancına, kudretine, sevincine ve mutluluğuna kavuşmayı başaracağına, elinin bolluk ve bereket göreceğine, yokluğunun çilesinin, zahmetinin ve hastalığının da son bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada gökten altın yağdığını görmek hayırlı ve güzel olaylar sayesinde rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, aksi halde çok daha kötü bir durumla karşılaşacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments