Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gökten meyve yağdığını görmek

Rüyada gökten meyve yağdığını görmek

Rüyada gökten meyve yağdığını görmek sağlıkla ilgili olacak herhangi bir sıkıntının kısa bir zaman içinde ve herhangi bir hasar bırakmadan geçeceğine, iş dünyasında üne kavuşulacağına, bir sebeple aile büyüklerinden birinin kalbinin kırılacağına ve bu sebeple kişinin kendisini bir türlü affetmeyeceğine, baş ağrıtacak, huzur, neşe ve keyif kaçıracak olayların yaşanacağı, bir fitne çıkarmaya, bununla da kalmayarak aynı zamanda güç vermek için hep yanında kalacağına, borçlarının, hastalıklarının ve kötü günlerinin de son bulmasına vesile olacağına, çok büyük bir maddi zarara uğramasına rağmen işlerini iyi bir şekilde düzelteceğine, sorunlarını çözüme kavuşturacağına, çok kötü ve üzüntülü dönemler yaşandıktan, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğradıktan sonra rüya sahibinin, yapacağı akıllıca ve başarılı hamleler sayesinde çok kötü durumlara düşmekten ve daha fazla zarar uğramaktan kurtulacağına yorulur.

Rüyada gökten meyve yağdığını gördüyseniz:

  • Bir arkadaşınız sizi kısıtlayabilir veya istemediğiniz bir yoldan ilerlemeniz için sizi ikna etmeye çalışabilir.

Rüyada gökten meyve yağdığını görmek iş hayatında büyük başarılar kazanacağına ve rakiplerinin ulaşamayacağı kadar iyi ve kazanç getirecek işlere gireceğine, aşırı sevinçten ne yaptığını bilemez hale geleceğine, vefakar bir insan olunacağına yorulur.

Rüyada gökten bir şeyler yağdığını görmek içine düştüğü yokluktan ve sıkıntıdan kurtulacağına, aralarında pürüz varsa da konuşarak tatlıya bağlanacağına, pişmanlık duyacağı kararlar alacağına yorulmaktadır.

Rüyada gökten ateş yağdığını görmek gözünü bürüyecek olan dünya malı nedeni ile yanlış yollara gireceğine, sağlık konusunda iyi haberler alınacağına ve mutlu bir ömür geçirileceğine, atacağı hayırlı adımlar ve vereceği kararlar sayesinde çok mutlu ve güzel günler göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada gökten yıldız yağdığını görmek aydınlık bir yola çıkılacağına, zor durumda kalan bir arkadaşa yardım eli uzatılacağına, şansızlığın kırılacağına işaret eder.

Rüyada gökten balık yağdığını görmek yeni bir araca sahip olunacağına, hayatının ağzının tadına göre olacağına, emeklerinin karşılığını alacağına yorulmaktadır.

Rüyada gökten elma yağdığını görmek yapacağı işler karşılığında eline geçecek olan kazanç sayesinde büyük başarılar gerçekleştireceğine, kendisine sorun yaratan olayların kısa süre içinde son bulacağına, uzun vadede kazancı iki katına çıkaracak bazı hamleler yapılacağına, kısa bir süre sonra tüm aile bireylerini çok büyük bir üzüntüye itecek bir haber alınacağına ve bu haberden sonra aile arasında daha büyük ve ateşli tartışmaların başgöstereceğine alamet eder.

Rüyada gökten buğday yağdığını görmek oturduğu koltuktan emir verecek kadar söz hakkı edineceğine, iş konusunda çevredeki kişilere önayak ve örnek olunacağına, çekilen çilelerin ve eziyetlerin kısa zaman içinde sona ereceğine, umutsuzluk yaşanacağına işaret eder.

Rüyada gökten bal yağdığını görmek zevke sefaya ve eğlenceye dalacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlar ile karşılaşacağına, çok büyük bir mutluluk duyulacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments