Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gökten kar yağdığını görmek

Rüyada gökten kar yağdığını görmek

Rüyada gökten kar yağdığını görmek verilen emeklerin sonunda karşılığını vereceğine, sorunların atılan adımlar sayesinde çözüme kavuşacağına, çok güzel günler görüleceğine, bir yandan düğün, bir yandan cenaze olacağına, iyi huylu olması sayesinde herkes tarafından sevileceğine, sorunların kısa bir zaman içinde biteceğine ve mutlu olunacağına, işlerin de hafifleyeceğine, yapacağı girişimlerin ve alacağı kararların kendisine çok olumlu neticeler sağlayacağına, işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına işaret eder.

Rüyada gökten kar yağdığını gördüyseniz:

  • Bazı plan, program veya ilişkilerinizde son bir rötuş ya da düzenleme yapma fırsatı bulabilirsiniz.

Rüyada gökten kar yağdığını görmek aile bireyleri ile ilgili olarak bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, mutluluğunun katlanacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, bazen böyle yaparak daha rahat ve huzurlu olunduğuna,  çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına ve bu sayede daha farklı bir şekilde hareket edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada gökten böcek yağdığını görmek yapılmak istenen şeylerin gerçekleştirileceğine, yeni işler konusunda büyük adımlar atılacağına, bazı kişiler ile tartışmak zorunda kalacağına delalet eder.

Rüyada gökten altın yağdığını görmek içinde bulunulan durumun düzeltileceğine, yaşamın tadını çıkaracağı şartlar elde edeceğine, hem ruhsal hem parasal olarak çok iyi olunacağına, kapanan kapıların açılacağına, aydınlık bir geleceğe adım atılacağına, birçok soruna çözüm olacak bir karar verileceğine yorulmaktadır.

Rüyada gökten pirinç yağdığını görmek bunalacağına, kazançlı bir işe girip mal mülk sahibi olunacağına, çok zor günler geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada gökten kül yağdığını görmek sağlığının, işlerinin ve düzeninin bozulacağına, iyi halinin kalmayacağına, kazancındaki ve evindeki bereketin eksileceğine, sevdiği kişiler ile güzel günler göreceğine, maddi ve manevi olarak çok zor bir duruma düşüleceğine yorulur.

Rüyada gökten kaya yağdığını görmek deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçulacağına, keyifli sohbetler edeceğine, kişinin muradına ereceğine ve hayattan yana en büyük beklentisini yaşama şansına nail olacağına tabir olunur.

Rüyada gökten buğday yağdığını görmek ruhlarına mevlit okutacağına, darlık içine düşeceğine ve zor günler yaşayacağına, özellikle günahtan uzak durmak konusunda dirayet göstererek, daha iyi bir Müslüman olmak yolunda ilerleme kaydedeceğine alamet eder.

Rüyada gökten çekirge yağdığını görmek mantık ve sezgileriyle hareket etmesi halinde her işini kolaylıkla halledeceğine, kurulacak bir ortaklık sayesinde refah seviyesinin gittikçe yükseleceğine, bir sebeple kendisine yeni bir yol çizmek zorunda kalacağına, büyük kazançlar elde ettiği işi bıraktığında ister istemez büyük bir maddi zarara uğrayacağına, bu zarar yüzünden çok zor bir döneme gireceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments