Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gökten yılan yağdığını görmek

Rüyada gökten yılan yağdığını görmek

Rüyada gökten yılan yağdığını görmek ancak yanlış bir karar alırsa çok bir duruma düşeceğine, hayal edilen ve üzerinde çok düşünülen bir işin hayırlı gelişmelere vesile olacağına, kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına, darlanacağına, huzurunu kaybedeceğine, toplum nazarında saygın bir kimliğe kavuşulacağına, maddi ve manevi açıdan çok rahata erileceğine, becerilerini ve bilgisini kullanarak kendi işini kuracağına, kendisini Allah yoluna adayacağına rivayet eder.

Rüyada gökten yılan yağdığını gördüyseniz:

  • Olayları içinize atmayıp, bağırıp çağırırsanız hem ferahlarsınız hem anlaşmazlıkları önlemiş olursunuz.

Rüyada gökten yılan yağdığını görmek başarısının ve mutluluğunun önüne geçen kişilerin, olguların ya da durumların da tehlike olmaktan çıkacağına, kaderinin yüzüne güleceğine, başarısız olacağına, rızık elde etmek için atıldığı işlerde elindekileri de kaybedeceğine, başarıların artacağına, işlerin yoluna gireceğine tabir olunur.

Rüyada gökten ateş yağdığını görmek geçmişte yaşadığı acıları unutacağına, rahata ereceğine, haneye giren küçük bir miktar para sayesinde derin bir nefes alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada gökten bal yağdığını görmek bir yandan düğün, bir yandan cenaze olacağına, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, çok sıkıntılı zamanları kolay bir şekilde atlatacağına, ailesinden, evlatlarından ve çevresindeki kişilerden yana hayır bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada gökten böcek yağdığını görmek çok büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere gelineceğine ve çok saygın bir kişi olunacağına, şansının ve kısmetinin açık olacağına, yaşamında arka arkaya pek çok güzellik meydana geleceğine, bir sebeple sıkıntılı bir duruma düşeceğine alamet eder.

Rüyada gökten elma yağdığını görmek çok büyük bir endişeye kapılacağına, hayatı boyunca atlatamayacağı kadar büyük ve ciddi sorunlar yaşamayacağına, kazançlı bir işle ilgili olarak bir adım atacağına işarettir.

Rüyada gökten altın yağdığını görmek eğlencesinden ve lüksünden geri kalmayacağına, çok büyük mutluluklar duyulacağına, çok büyük ferahlık yaşayacağına ve kısa zaman içinde çok mutlu günler geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada gökten yıldız yağdığını görmek uzun zamandan beri sevdiği ancak bunu bir türlü söyleyemediği kişiye kalbini açacağına, kendisini güzelliklere, iyiliklere ve hayırlara götürecek doğru kapılara ulaşacağına, var olan hastalıklarının şifa bulacağına, sorunlu ve sıkıntılı dönemlerden geçeceğine delalettir.

Rüyada gökten bir şeyler yağdığını görmek çok zor günler geçireceğine, üzüleceğine ve yıpranacağına, ele geçen fırsatların bir bir kaçırılacağına, yakın bir akrabanın yaşadığı sağlık sorununun tedavisi için çaba gösterileceğine ve sevinçli haberler alınacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments