Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gökten koç indiğini görmek

Rüyada gökten koç indiğini görmek

Rüyada gökten koç indiğini görmek hayırlı kız evlatlara sahip olacağına, eğer baba uzaktaysa ona kavuşulacağına, kötü bir kişi yüzünden zarara uğranacağına, sert bir tutum sergilenmesinden ötürü büyük bir zarara uğranılacağına, kendisini Allah’a yakın hissedeceğine ve kafasını yastığa rahat koyacağına, dünya malının da kendisinin bile hayal edemeyeceği kadar çoğalacağına, sıkıntılarının zaman içinde ortadan kalkacağına, bir sebeple hem kendi hem aile bireylerinin kaynaklarını kullanarak işin içinden çıkmaya çalışacağına, ancak bir türlü başaramayacağına ve istemeden de olsa işle ilgili geri dönüşü olmayan bir karar vereceğine rivayet eder.

Rüyada gökten koç indiğini gördüyseniz:

  • Hiçbir şeyin üzerinde durmayın veya şüphe üzerine parlamayın.

Rüyada gökten koç indiğini görmek maddi açıdan dibe vurulacağına, bir sıkıntısı varsa ona çare bulacağına, kara kara düşünür olacağına işaret etmektedir.

Rüyada koç indiğini görmek verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, zahmetli bir işin alınacak yardımlar sayesinde kolayca nihayete erdirileceğine, büyük sıkıntılar çekeceğine, işlerinde çok zor zamanlar geçireceğine, girdiği bütün işlerde hiç düşünmediği zorluklar ile karşılaşacağına, onlarla ayrı düşeceğine yorulur.

Rüyada gökten ışık indiğini görmek huzur ve sessizlik içinde yaşayacağına, evine dışarından hiçbir zarar gelmeyeceğine, şansının ve kısmetinin önündeki engellerin kalkacağına, aile hayatı içinde birlik ve beraberlik içinde yaşanacağına alamet eder.

Rüyada gökten melek indiğini görmek büyük düşüneceğine, başarılı ve çok büyük kazanç elde edileceğine, sağlığına veya güzel ahlaka kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada gökten birinin indiğini görmek bir anda ortaya çıkan bir aksilik yüzünden büyük bir istekle peşinden koştuğu bir işin  bir türlü gerçekleşmeyeceğine ve üzüntü duyacağına, borçların kapanacağına, elde bulunan imkânların çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine işarettir.

Rüyada gökten nur indiğini görmek ekonomik olarak büyük darbe alacağına, bir sebeple sırada bekleyen işlerin erteleneceğine ya da askıya alınacağına, kendisini korumaya alacağına delalet eder.

Rüyada gökten at indiğini görmek kısa süreli bir yolculuğun yaşanacak aksilikler yüzünden gereğinden fazla uzayacağına, rahatın yerine geleceğine, kötü bir arkadaşın oyununa gelineceğine yorulmaktadır.

Rüyada gökten ayet indiğini görmek aralarında pürüz varsa da konuşarak tatlıya bağlanacağına, maddi kaynakların zarar göreceğine, sorunların zaman içinde daha da büyüyeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments