Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada havada yıldız görmek

Rüyada havada yıldız görmek

Rüyada havada yıldız görmek bazı operasyonlar geçireceğine, bazı ilaçlar ve tedavi yöntemlerinin kullanılacağına, gücü, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına, bunun da kendisine hem özgüven hem de bolluk ve bereket getireceğine, hem ruhsal hem parasal olarak çok iyi olunacağına, kapanan kapıların açılacağına, aydınlık bir geleceğe adım atılacağına, birçok soruna çözüm olacak bir karar verileceğine, hiçbir isteğinin yarıda kalmayacağına, uzun zamandan beri yaşadığı musibetleri ve sıkıntıları üzerinden atacağına, kazancının eksilmeyeceğine, yardım konusunda sevilen bir kişiye destek olunacağına, kapanan kapıların açılacağına, sevinçli ve güzel günler yaşanacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine işarettir.

Rüyada havada yıldız gördüyseniz:

  • Beklenmedik kazalara açıksınız.

Rüyada havada yıldız görmek sorunlarla ve sıkıntılarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, başarılı bir insan olacağına, sorunlarından kurtulacağına yorulur.

Rüyada kabeyi havada görmek çalışmaların çok büyük başarılar kazandıracağına, mülkünün peşine düşecek düşmanları olacağına, ortaya konacak projelerin kazanç elde etmesi ile sayesinde hayırlı kapılar açılacağına, işlerin hiç olmadığı kadar iyi gideceğine delalettir.

Rüyada havada kaya görmek daha büyük kazançlar elde edileceğine, sıkıntılarını dile getirmek istese de bir sonuç alamayacağına, olayları çok daha kolay kavrar ve çözer hale geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yağmurlu havada yürüdüğünü görmek hayatın kendisine şans ve kısmet getireceğine, kazancını doğru şekilde kullanacağına, atlatılan bir belanın ardından büyük bir zarar kalacağın inanılır.

Rüyada yağmurlu havada gelinlik giymek kazancın düşeceğine, huzurun, keyfin ve ağız tadının kaçacağına, maddi olarak çok rahat olunacağına, sevdiği kişilere bu dönem içinde çok büyük yardımlarda bulunacağına yorulmaktadır.

Rüyada dumanlı hava görmek rakiplerin ve çekemeyenlerin bu sayede yenilgiye uğratılacağına, yaşamının yolunda ve istediği seyirde devam edeceğine, yaşanacak talihsiz bir durumun daha da büyüyeceğine, eşler arasında büyük bir tartışma yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada havada göz görmek hayallerin gerçeğe dönüşeceğine, mutlu ve huzurlu olunacağına, kişinin kendisini paraşütle ıssız bir adaya düştüğünü görmesi ise, emek sarf etmeden ve yorulmadan kazanç sahibi olacağına, sıkıntılı ve sorunlu olaylar ile karşılaşacağına alamet eder.

Rüyada havaya ateş etmek daha önce hiç tatmadığı mutluluklar tadacağına, sağlığın günden güne iyiye gideceğine, atılan adımların boşa gideceğine, hayırlı bir şekilde başlayan bir işin sıkıntı verici bir hal alacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments