Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada küpek gürmek

Rüyada küpek gürmek

Rüyada küpek gürmek insanların kendisinden yol soran kimse haline geleceğine ve hayatı doyasıya yaşama şansına sahip olacağına, kendisini yalnız hissettiğinde yanında kimseyi bulamayacağına, hiç istemeyeceği şeyler ile karşılaşacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine, sevilen kişilerle bir seyahate çıkılacağına, kötü bir olaydan ötürü kırılan kalbin tamir edileceğine, işlerin bir anda yoluna gireceğine, eş, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, onu hayallerine kavuşturacağına, amaçlarını ve hedeflerini de yerine getirme fırsatı vereceğine, bir sebeple yapılmak istenen bir projede yalnız kalınacağına, büyük bir emek verilen aile işinde zarar edileceğine, sorunların ve sıkıntıların ortaya çıkacağına işaret eder.

Rüyada küpek gürmek gördüyseniz:

  • Hassasiyetlerinizi paylaşan bir kişiye rastlayana kadar duygularınızı kendinize saklamanızda fayda var.

Rüyada küpek gürmek uzun bir zaman çekilen sıkıntıların daha devam edeceğine, zorlu çalışma koşulları sebebiyle yıpranılacağına, sohbetinin bozulacağına ve en sevdikleri ile nerdeyse yolları ayırma noktasına geleceğine, zor bir döneme gireceğine işarettir.

Rüyada saçların gür olduğunu görmek çevre ve hayvanlar konusunda daha ilgili ve daha girişken biri olunacağına, ona değer katan kimselerle bir araya geleceğine, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçireceğine, çok sevdiği ve değer verdiği bu insanlar ile arasına çok büyük mesafeler koyacağına işaret eder.

Rüyada yumurta gürmek geçmişten gelen arkadaşlıkların taçlanacağına, aile bireyleri arasında huzurun, düzenin, saygının hiç eksik olmayacağına, kendi alanında çok aranılan ve beğenilen bir kişi olacağına, asla gururundan ödün vermeyeceğine inanılır.

Rüyada ikbal gürpınarı görmek elindeki bütün imkânları kullanmasına rağmen yaşadığı kötü olaylar yüzünden işlerinin bir türlü düzelmeyeceğine ve gün geçtikçe daha çok üzüleceği olaylar yaşayacağına, hayatının kolaylaşacağına, başarılarının artacağına böylece hayatının çok daha güzel ve keyifli bir hale geleceğine, yaptığı işlerde eski başarısına ulaşamayacağına ve çok zor zamanlar geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada gür saç görmek zirveye tırmanmak için bir merdiven daha atlamış olacağına, şirketlerinin sayısının çoğalacağına, aynı andan pek çok işi yönetecek kadar deneyimli, bilgili ve donanımlı kimse haline geleceğine, manevi olarak tüm mukaddes değerlere sahip çıkarak hareket edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada gür sarı saç görmek insanlara bol gülücük ve olumlu enerji dağıtacağına, müjdeli haberle geleceğine ve sürpriz güzellikler olacağına, iyi bir aile reisi ve baba olacağına alamet eder.

Rüyada kendi saçını gür görmek büyük sorunlar ile karşılaşacağına, şansının bir ömür yaver gideceğine, çok zor bir durumdan çıkıldığı için bir tatilin iyi gelebileceğine, beklenen hayırlı bir haberin yakın bir zaman içinde geleceğine ve bazı olaylardan ötürü çok da ağır olmayan sorunlar yaşanacağına inanılır.

Rüyada kendini gür saçlı görmek aniden evlilik kararı alacağına, insanlarla arasında iyi geçimin sağlanacağına, kinin ve düşmanlığın giderileceğine, işlerini yoluna sokacağına, verdiği vaatleri yerine getireceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments