Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saçlarını gür görmek

Rüyada saçlarını gür görmek

Rüyada saçlarını gür görmek çok hayırlı ve özel çalışmalara imza atacağına, rahatsızlık yaratan bir durumun düzeltileceğine, aşık olunan bir kişiden karşılık bulunacağına, rüya sahibinin moralini, gücünü ve itibarını geri kazanacağına, yaşam koşullarının çok daha iyi hale geleceğine, bir ömür boyu mutluluğu garantilemiş olacağına, iş hayatının düzeleceğine, sıkıntılarının son bulacağına, sağlığını geri kazanacağına, geçim kolaylığı içinde olacağına, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin bozulmayacağına, hayatının güzelliklerle, kolaylıklarla ve ayrıcalıklarla sürüp gideceğine, huzura kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada saçlarını gür gördüyseniz:

  • Göreceksiniz ki tüm sorunları kolayca çözebilecek yeteneğe sahipsiniz.

Rüyada gür ve uzun saç görmek büyük başarılar kazanacağı ve kendisini çok rahat ve mutlu hissedeceği bir döneme gireceğine, kazancının eksilmeyeceğine ve sürekli artacağına, sevdiği kişi ile herhangi bir sorun ya da tartışma yaşamayacağına delalettir.

Rüyada saçı uzun ve gür görmek arzularınızın gerçekleşeceğine, tabiri caizse derin bir oh çekeceğine ve hayırlı günler yaşayacağına, kazancın ve ekmeğin eksileceğine, rüya sahibinin geçim sıkıntına düşüp, başını borçlardan kaldıramayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada saçları gürleşmiş görmek attığı adımların yakın bir zaman içinde büyük ses getireceğine, iyi şartlarda yaşayacağına, şansının, bahtının ve kısmetinin açık olacağına ve kaderinin de yüzüne güleceğine, onların hatıralarını yaşatmak için elinden gelen herşeyi yapacağına ve onları çok sevdiğini bu şekilde tekrar göstereceğine yorulur.

Rüyada siyah gür saç görmek ahlaklı bir şekilde yetişmesini sağlayıp ileride evladının büyük bir insan olmasını sağlayacağına, hayatında iyi giden her şeyin bir anda bozulacağına, hastalık ve ağrı gibi sorunlarının olmayacağına inanılır.

Rüyada uzun gür saç görmek dini bir vazifeden sorumlu tutulduğuna, yapılan çalışmaların tanıtılması, yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine ve bu rüya sahibinin borçlarından kurtulup çok büyük bir rahata kavuşacağına, yokluğa düşeceğine alamet eder.

Rüyada saçları gür görmek ticarette şansının düşeceğine, hayatının başarılar ve galibiyetler ile geçeceğine, hayallerin gerçekleşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada saçı gür görmek helal lokmalar yiyeceğine, saygınlığının artacağına, iş hayatındaki çalışmalarının yarıda kalacağına rivayet eder.

Rüyada saçların gür olduğunu görmek mutlu zamanlar geçireceğine, eskiden beri çok istenen şeylerin yakın bir zaman içinde hayata geçirileceğine ve bu sayede daha önce hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, epey bir zarara uğrayacağına ve yaptığı işlerin tamama ermeyeceğine, ağzının tadının bozulacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments