Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gür sakal görmek

Rüyada gür sakal görmek

Rüyada gür sakal görmek aksilikler yüzünden kısa sürede büyük kazanç getirecek bir işin elden kaçacağına, insanlar tarafından takdir toplayacağına, neredeyse herkes tarafından yalnız bırakılacağına, umutların, çabaların ve emeklerin boşa çıkacağına, günlerinin rahatlık, konfor, keyif ve ağız tadı içinde geçeceğine, kem gözlü insanları etrafından uzaklaştırmaya, kişinin kudret ve itibar sahibi olacağına, kariyerindeki değişimin hayırlı olacağına, daha doğru karar verebilmesi için ona yardımcı olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gür sakal gördüyseniz:

  • Daha ilginç kişiler veya diğer fırsatlar sizi bekliyor.

Rüyada gür sakal görmek yaşayacağı olaylardan ötürü çok zorluk çekeceğine, ağız tadının yerinde kalacağına, bunun için sabırsızlanacağına işarettir.

Rüyada kendini gür sakallı görmek sorunlarının, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine, yüzünün güleceğine, kazançtan yana kısmetinin çoğalacağına, yapılan çalışmalardan ötürü büyük borçlar altına gireceğine, sahip olduklarının kıymetini elindeyken bilmeyeceğine ve bu nedenle ele güne muhtaç olacağına alamet eder.

Rüyada saçlarının gür olduğunu görmek hayatının da kolaylaşacağına, ailesinin de tasvip etmediği konularda direttiği için başını belaya sokacağına, zarar veren bir kişinin haneden gönderileceğine, büyüklere saygılı bir kişi olunacağına rivayet eder.

Rüyada küpek gürmek yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve aile hayatında çok büyük bir mutluluğa sahip olacağına, iş hayatında yeni ve büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, uzun zamanda beri özlem duyulan ve biraraya gelme fırsatı bulunamayan bir kişi ile yakın zaman içinde kavuşulacağına, iş hayatı içerisinde çeşitli atılımlar yapacağına inanılır.

Rüyada kendini gür saçlı görmek sıkıntılarından kurtulup rahata ereceğine, aile hayatı için çok hayırlı ve güzel bir karar vererek hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve çocuk sahibi olacağına, çok büyük adımlar atacaklarına, birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine ve bu kazançlar ile çok hayırlı başarılar elde etmek için bazı adımlar atılacağına, daha fazla gelir sahibi olacağına ve yaşam standartlarının yükseleceğine alamet eder.

Rüyada gür kaş görmek kısmetin artacağına ve şansın döneceğine, dünya nimetlerinin pahalı ve lüks olanlarına kavuşacağına, varsa tüm borçlarını ödeyeceğine ve mal, mülk sahibi olacağına tabir olunur.

Rüyada gür saçlı olmak sevdiği kişiden de ayrılacağına, maddi ve manevi açıdan zarara düşüleceğine, sorunların günden güne artacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda biteceğine, kazancının çok daha fazla olacağına işarettir.

Rüyada gök gürlemesi görmek sorunlarının en büyük kaynağının çözüleceğine ve bundan sonrası için hayatının çok daha güzel olacağına, büyük sıkıntılar çekileceğine, bir sebeple çok kötü bir duruma düşeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments