Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gür ses duymak

Rüyada gür ses duymak

Rüyada gür ses duymak içinin ve kafasının da rahat edeceğine, binbir türlü zahmet çektiği bir işte başına gelen kötü olayların kısa süre içinde düzeleceğine, hem güzelliği, hem de sahip olduğu lüks yaşam yüzünden pek çok gıybetinin yapıldığına, çizgisini bozmadan yaşayan kişinin sahip olduğu rahat hayatı her daim sürdüreceğine, maddi ve manevi sorunların Allah’ın izni ile zarar görmeden aşılacağına, hayatı baştan aşağı değiştireceğine, sevilen kişiler ile mutlu olunacağına, başarısının çoğalacağına, makamının yükseleceğine, yapacağı işler karşılığında eline geçecek olan kazanç sayesinde büyük başarılar gerçekleştireceğine, iyi günler yaşayacağına, çevresinde yaşanacak güzellikleri fark ederek, bundan kendi payına düşeni doyasıya yaşama zevkine varacağına, tüm sevdikleri ile sağlıklı ve uzun bir ömür geçireceğine delalet eder.

Rüyada gür ses duymak gördüyseniz:

  • Hastalıklardan korunmak için iyi bir diyete başlama vakti gelmiş olabilir.

Rüyada gür ses duymak iş hayatı içinde yaşadığı üzücü olaylardan kısa süre içinde kurtulacağına, elinde bulunan imkânların bitmek üzere olacağına, hayırsız bir akraba yüzünden diğer akrabalarla ters düşüleceğine ve zararlı bir alışkanlığa başlanacağına inanılır.

Rüyada gök gürlemesi duymak göstereceği üstün yeteneklerin takdire layık görüleceğine, bunun da kendisini en yukarılara taşıyacağına, öz güven kazanacağına, kişinin yabancılarla büyük ve önemli işler yaparak hem zengin olacağına hem de kendi işini kurup yönetici konumuna geleceğine işaret eder.

Rüyada gür saçlı bebek görmek yapacağı kusur nedeni ile toplumdaki güzel yerini kaybedeceğine, sevilen, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, çok büyük ve çok sıkıntı verici olayların yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada gür bıyık görmek başını ağrıtacak olaylar yaşayacağına ve keyfinin kaçacağı bir döneme gireceğine, yalan söyleyeceğine, çok sevineceği ve hayatını farklı bir yöne götürecek bazı olaylar yaşanacağına alamet eder.

Rüyada gök gürlemesi görmek kötü duygularını yeneceğine, ancak sabırlı olunması ve doğru adımların atılması sayesinde bu sorunun tersine çevrileceğine, çok hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada siyah ve gür saç görmek başka insanların söylediği şeyler yüzünden sevdiği kişiyi kırdığına, şansının yaver gideceğine, işlerinin açılacağına, sevdiklerinden ayrı kalınacağına alamet eder.

Rüyada müslüm gürses görmek sevdiği kişilerden birinin çok istediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine, hayatında olumlu değişiklikler meydana geleceğine, sıkıntılı bir karar vermek zorunda kalınacağına tabir olunur.

Rüyada saçı uzun ve gür görmek verdiği emeğin hakkını sonuna kadar alacağına, böylece işlerinin günden güne daha iyi bir hayata adım atacağına ve geçirdiği zor günlerin tamamen biteceğine, stres ve yaşanacak sinir harbi yüzünden hasta olunacağına,verilen emeklerin ve yapılan sürprizlerin boşa gideceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments