Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gürbe görmek

Rüyada gürbe görmek

Rüyada gürbe görmek yüzünün güleceğine, hayatının düzene gireceğine, başarılarının ve zaferlerinin artacağına, önünü açacağına, ağız tadının yerine geleceğine, gelirinin çoğalacağına, ilahiyat alanında çalışmalar yaparak insanların aydınlanmalarına yardımcı olunacağına, kazancının sağlam ve sabit olacağına, eş ve evlat sahibi olacağına, elinden gelen herşeyi yaparak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, en çetin sorunlarıyla baş etme cesaretini göstereceğine bu sayede kendisine olan inancını ve güvenini geri kazanacağına alamet eder.

Rüyada gürbe gördüyseniz:

  • Duygusal bağlar özel bir kişiyle daha güçlü bir ilişki kurmanızı sağlayabilir.

Rüyada saçları gür görmek arkadaşları ve dostları arasında konuşulmuş bir konu hakkında çok hayırlı ve büyük bir sürprizle karşılaşacağına, zengin olunacak bir işe girileceğine, aksiliklerin yaşanacağına alamet eder.

Rüyada saçlarının gürleştiğini görmek sevdiği kişi ile dünyaevine gireceğine, kazancı arttırmak için bazı kararlar alınacağına, herhangi bir hastalık yüzü görmeyeceğine, büyük miktarda para kazanacağına inanılır.

Rüyada saçlarının gür olduğunu görmek hiç tahmin etmediği kadar iyi bir çalışmaya yardımcı olacağına, maddi olarak çok rahat olunacağına, sayılacağına ve sevileceğine inanılır.

Rüyada saçlarını uzun ve gür görmek keyfin ve huzurun yerine geleceğine, hayırlı olayların yaşanacağına, göstereceği üstün yeteneklerin takdire layık görüleceğine, bunun da kendisini en yukarılara taşıyacağına, sorunların kısa bir sürede çözüm bulacağına, yaşanan tartışmaların sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada uzun ve gür saç görmek işinin gücünün rast gideceğine, ticaretinin açılacağına, çok rahat bir nefes alacağına ve çok huzurlu bir döneme gireceğine, başarıya giden yollar üzerindeki engellerin kalkacağına, böylece olabildiğince aşama kaydedeceğine alamet eder.

Rüyada gürbe görmek hiç ummadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, rahat ettiği bir dönemde başına gelecek bazı kötü olaylardan ötürü canını sıkan durumlar ile karşılaşacağına, ancak bu yollardan sadece bir tanesinin işe yarayacağına, çok başarılı ve hayırlı işlere imza atacağına alamet eder.

Rüyada gelinlik gürmek bedeninin şifa bulacağına, yeni bir semte taşınılacağına, atılan adımların zarar vereceğine, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların başgöstereceğine, üzüntülerin daha da artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada et gürmek bazen umutlarını yitireceğine bazen de yaşayacağı sürpriz ve müjdeli gelişmeler sayesinde yeniden hayal kuracağına, yanlış giden neyse düzeltilmesi için uğraşılacağına, uzak bir yerden kötü haberler geleceğine, bu yüzden aile hayatında çok büyük bir üzüntü yaşanacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments