Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gelinlik gürmek

Rüyada gelinlik gürmek

Rüyada gelinlik gürmek eşlerine karşı baskın davranacaklarına ancak her koşulda anlayış görecekleri için bu durumun ilişkiye zarar vermeyeceğine, zararlı kişiler yüzünden büyük sıkıntılar çekileceğine, akrabalarla küslüklerin sona ereceğine, çok hızlı bir şekilde müdahale etmesine rağmen sorunun bir türlü çözülememiş olduğuna ancak daha sonra biraz daha sabır ve gayret ile sorunu tamamen ve hiçbir zarara uğramadan ortadan kaldıracağına, uğradığı zararları bu kişilerden karşılayacağına ve daha sonara bu kişileri cezalarını çekmeleri için kolluk kuvvetlerine vereceğine, ticaretle uğraşıyorsa gelişeceğine, rüya sahibinin, şansının yaver gitmesi ile çok büyük kazanç elde edeceğine, sıkıntılarından ve üzüntülerinden kurtulacağına, kazancın ikiye katlanacağına, dünya malının çoğalacağına ve rüyayı gören kişinin rahatlığa ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada gelinlik gürmek gördüyseniz:

  • Duygusal konularda evli ya da beraberliği olan Boğalar ilişkilerinde apayrı bir canlıllık hissedebilirler.

Rüyada gelinlik gürmek deneyimsiz olduğu bir takım olaylara karşı da aşinalık edineceğine bu sayede daha güçlü ve daha donanımlı hale geleceğine, zorluklarını aşmayı bileceğine, büyük bir projeye girileceğine alamet eder.

Rüyada müslüm gürses görmek üzerindeki uğursuzluğun ve şanssızlığın kalmayacağına, yaşadığı kötü günlerin ve olayların etkisini unutma imkânı yakalayacağına ve hayatının artık istediği şekilde ilerleyeceğine, elindeki para ile gireceği büyük bir işte çok kazanç elde edeceğine, yüzsüz ve uğursuz kişilerle karşılaşacağına işarettir.

Rüyada küpek gürmek makam sahibi olacağına, mesleğinde başarı ve zafer elde edeceğine, fikirlerinin herkes tarafından kabul edileceğine, varolan kötü durumların ortadan kaldırılacağına, zararların telafi edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada saçını kısa ve gür görmek neredeyse göz göre göre çok büyük bir sorunlara yelken açılacağına ve para konusunda çok zor ve sonu karanlık yollara girileceğine, huzur ve sakinliğin yerini, kavgaların ve anlaşmazlıkların alacağına, hayatını yeni bir şehirde kurmaya çalıştığı halde çok zorluk yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada uzun ve gür kirpik görmek aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşanacağına, dualarının gerçekleşeceğine, hastalığını yenmeyi başaracağına işaret etmektedir.

Rüyada gök gürlemesi görmek özel hayatında heyecanlı ve mutlu zamanlar yaşayacağına, güleceğine, çok üzüldüğü ve sıkıldığı anlarda bile işine sığınacağına, verilen sözlerin yaşanack sorunlar yüzünden gerçekleştirilemeyeceğine işarettir.

Rüyada bayram gürmek kendisine yeni hedefler belirleyeceğine, işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine ve kendisinin dirayetli bir kişi olacağına, elde edeceği iyi kariyer sayesinde herkes tarafından büyük saygınlık göreceğine ve işinin ehli biri olacağına inanılır.

Rüyada saçları gür görmek sorunlar ve sıkıntılar ile baş etmekten ötürü çok büyük manevi sorunlar ile karşılaşacağına, kültürlü ve alim kimse haline geleceğine, binbir türlü zahmet çektiği bir işte başına gelen kötü olayların kısa süre içinde düzeleceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments