Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saçları uzun ve gür görmek

Rüyada saçları uzun ve gür görmek

Rüyada saçları uzun ve gür görmek lakin bu kötü sözü ne için söylendiğine dair hiçbir şey bilmeyeceğine, büyük bir azimle çalışarak kendi işini kuracağına, sorunların gelen kazançla birlikte sona ereceğine, üzüntülerin biteceğine, maddi olanakların artacağına, rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, eğitim hayatındaki engellerin birer birer aşılacağına, kurulan dostlukların yaşanan olaylarla daha da perçinleneceğine, karanlık geçen günlere güneş doğacağına, haneye bolluk ve bereketin hâkim olacağına,   yapılan hataların telafi edileceğine, kendisini ve kazandığı başarıları çekemeyen kişiler yüzünden çok sıkıntılı ve zor durumlara çekilmeye çalışılmasına rağmen büyük başarılar kazanacağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma geleceğine, yarıda kalan işlerini tamamlayacağına işaret eder.

Rüyada saçları uzun ve gür gördüyseniz:

  • Değer verdiğiniz bir kişiyle ilgili yapacağınız bir yanlış size bazı bedeller ödetebilir.

Rüyada saçları uzun ve gür görmek her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine, işlerinin yoluna gireceğine, mesleki hayatındaki başarılarının artacağına, aile hayatında mutlu bir yuva kurmak için çok hayırlı adımlar atacağına yorulmaktadır.

Rüyada saçlarını uzun ve gür görmek atılacak adımlar ve kazanılacak paralar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir duruma döneceğine, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, yeni bir işe girilerek yeni bir hayat kurulacağına, çok daha mutlu olunacağına, sorunların kısa zaman içinde biteceğine, ardından sevdiği bir kişi ile dünyaevine gireceğine, sorunlarını aşacağına delalet eder.

Rüyada gür ve uzun saç görmek iş hayatında yaşanan kötü durumlardan ötürü üzüntü ve endişe yaşanacağına, keyfin bozulacağına, ancak bu durumlardan yakın bir zaman önce evlendiği ve yuvasında çok mutlu olduğu bir kişi sayesinde çok zahmet çekmeden ve daha fazla üzülmeden kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada uzun gür saç görmek şansın çalışmaya başlayacağına, sıkıntılarının ve problemlerinin artacağına, çok zor günler yaşayacağına, elinde bulunan paranın boşa gideceğine, işinde zarar edeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine, zor durumlara düşeceğine, üzüleceğine ve hatta hastalanacağına işaret eder.

Rüyada uzun ve gür saçlı olduğunu görmek kişinin mutluluk gözyaşı dökeceğine, belki özel hayatında sıkıntılar yaşayacağına, ailesini de mutlu edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada saçını uzun ve gür görmek aksiliklerin ve tersliklerin üst üste geleceğine, şans, bereket ve kazanç kapılarının kapanacağına, doğru yolda dürüstçe ilerlediği takdirde bir ömür süreceğine, kazanç ve şifa kapılarına ulaşacağına delalet eder.

Rüyada uzun ve gür saç görmek refah içinde yaşanacağına ve mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, zorlukların biteceğine, ancak hiçbir surette sağlığında bir sorunla karşılaşmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada saçı uzun ve gür görmek istediği her şeye yaşamı boyunca sahip olacağına, yakın bir zaman içinde başarılı olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, umutsuzluk, belirsizlik ve huzursuzlukla geçen günlerinden kurtulacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments