Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gökte ayet görmek

Rüyada gökte ayet görmek

Rüyada gökte ayet görmek uzun zaman sonra çok sevineceği olaylar yaşayacağına, gayrimenkul işine girileceğine ve bu sayede büyük bir zenginliğe kavuşulacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, iş dünyasında nam sahibi olunacağına, girilen bir işten ötürü uykusuz zamanlar geçirileceğine, aile içinde başgösteren tartışmaların biteceğine ve hane içinde huzurlu ve mutlu günlerin başlayacağına, yaşadığı ülkenin tüm insanları tarafından tanınıp sevileceğine ve her zaman iyi bir insan olup herkesin hayır duasını alacağına, ibadetlerini her zaman vaktinde yerine getireceğine, üzüntü duyduğunda ve sıkıldığında hak yolundaki diğer insanları düşüneceğine, herkesi doğru yola çağıracağına, kazançlı bir işe girileceğine inanılır.

Rüyada gökte ayet gördüyseniz:

  • Ufak bir sürpriz söz konusu olabilir.

Rüyada gökte ayet görmek deyim yerindeyse elinin kolunun bağlanacağına, evine huzurun ve bereketin geleceğine, kötü bir kişi yüzünden maddi ve manevi açıdan büyük zararlara uğranacağına, şansın ve kısmetin kapanacağına, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada gökten ayet indiğini görmek ayrıca bir değil, birden fazla evinin, arabasını ve toprağının olacağına, umutlarını kaybedeceğine, hemen olmasa bile gelecekte kendisine mutlak suretle, başarı, kazanç ve kar getireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada duvarda ayetler görmek bol kazançlı bir işe girileceğine, alınmış olan borçların kolayca ödeneceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, kötü niyetli kişilerin aile bireylerinden uzaklaştırılacağına, zor zamanların geride kalacağına, bir sebeple çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, aile hayatına da yansıyan bu kötü olaydan ötürü insanlar ile olan ilişkilerini neredeyse tamamen keseceğine, uzunca bir süre boyunca tek başına kalacağına yorulur.

Rüyada kurandan ayet yazmak düşünceli ve dalgın olacağına, kişinin yine eskisi gibi neşeli olacağına, hastalıkların sona ereceğine ve sağlıklı günlerle beraber huzurun da artacağına delalettir.

Rüyada yerden ayet toplamak büyük atılımlar gerçekleştirilen bir dönemde epey sıkıntı çekileceğine ve bundan sonra karşısına çıkacak olan sorunların daha da büyük problemler doğuracağına, zararların telafi edileceğine, yeni bir işe geçiş yapılacağına, kendisini kötü hissettiren duygu, düşünce ve hatta kişilerden uzaklaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada ayetel kürsi suresini okumak yanlıştan uzak durarak, her zaman doğru olanın peşinden gidileceğine, iş hayatında bol kazançlı bir işe sahip olunacağına, kurulacak olan yuva sayesinde huzurlu bir geleceğe erileceğine, işlerin çok büyük kazanç sağlayacağına tabir olunur.

Rüyada kurandan bir ayet okumak yarar getireceğine, sorunların teker teker çözüleceğine, işlerin yoluna gireceğine, hayırlı haberler alınacağına, yeni mekânlara gireceğine, yeni yerler göreceğine, değişik insanlarla karşılaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada gökyüzünde ayet okumak bolluk ve bereket dolu bir dönem yaşanacağına, onlarla her geçen gün daha bir kenetleneceğine, karşılıklı olarak kadir kıymet bileceklerine, düşmana karşı fikir ve güç birliği yapacağına, daha aydınlık, güneşli ve güzel günler yaşayacağına, daha geniş rızık elde edeceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments