Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada silahla göğsünden vurulmak

Rüyada silahla göğsünden vurulmak

Rüyada silahla göğsünden vurulmak hedeflediği kazancı elde edeceğine, ileride de büyük bir servetin sahibi olacağına, yalandan uzak durup, ruhsal korkularından da arınacağına, maddi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşüleceğine, zorlu bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, kişinin bir müddet doğru karar vermek adına içinde bulunduğu ortamdan uzaklaşacağına, sevdiklerini, istediklerini, hayal ettiklerini de hoşlanmadıklarını, benimsemediklerini ve kabul etmediklerini rahatça ve açıkça söyleyebileceği fırsatlar yakalayacağına delalet etmektedir.

Rüyada silahla göğsünden vurulmak gördüyseniz:

  • Geleneksel veya alışılmış şekilde düşünürseniz bazı ilişkilerinizin kontrolünü ele almak isteyebilirsiniz.

Rüyada silahla göğsünden vurulduğunu görmek çok büyük kazançlar elde edileceğine, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına, eğer iş için seyahat edilecekse gidilen yerde netice alınamayacağına, kötü ve üzücü durumlar ile karşılaşacağına, kendisini adadığı ve yıprattığı bazı konularda çok rahatsızlık duyacağına, ister istemez çok üzüleceğine delalettir.

Rüyada silahla göğsünden vurulmak başarılı bir kişi olacağına, hayal ettiği ve uzun zamandan beri başka bir şey düşünmediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine, şansının ve kısmetinin kapanacağına, kendisini bambaşka bir yola sevk edeceğine delalettir.

Rüyada göğsünden silahla vurulmak sıkıntısından kurtulacağına, birçok iyi insanla tanışıp çok iyi işlere imza atacağına, bazı radikal kararlar alınacağına, yeni ve isabetli adımlar atılacağına, iş hayatında yeni yollar keşfedileceğine işarettir.

Rüyada göğsünden vurulmak ancak hiçbir surette sağlığında bir sorunla karşılaşmayacağına, maddi ve manevi olarak mutlu olunacağına, yaptığı bu şeylerin başarılı olması sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kurşunla göğsünden vurulmak uzun zamandan beri rahatsız olduğu hastalıktan kurtulacağına ve yaşanan stres ve üzüntünün yakında sonuna gelineceğine, hayırlı bazı gelişmeler yaşanacağına, elinde çok büyük başarılar kazanacağı işler bulunduğuna ve bu işleri tam zamanında gerçekleştirdiği takdirde hatırı sayılır bir kazanç elde edeceğine, uzun bir hayat yaşayacağına alamet eder.

Rüyada göğsünden vurulduğunu görmek o zaman bile sağlık sorunları ve huzursuzluklar yaşamayacağına, işyerine yüklü miktarda para sokacağına, aksiliklerle boğuşulacak ve zorluklar yaşanacak bir çalışmaya girileceğine, destek vereceği düşünülen bir kişiden destek görülmeyeceğine ve büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada sağ göğsünden vurulmak üzüntü duyduğu konularda çok hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, çok büyük yenilikler yapacağına ve her zaman çok daha akıllıca düşünüp kendisini geliştireceğine, ancak bu sefer herhangi bir sorun yaşanmayacağına, işlerin her zamankinden daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada göğsünden iğne vurulmak alınacak destekler sayesinde sorunların çözüleceğine ve ele geçen fırsatların en iyi şekilde kullanılacağına, bir iş için destek istenen kişiden olumlu bir haberin geleceğine, iş hayatında kendi ayakları üstünde duracağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments