Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının göğsünü emmek

Rüyada başkasının göğsünü emmek

Rüyada başkasının göğsünü emmek heyecanlarının ve sevincinin de hiçbir zaman yarım kalmayacağına, aile büyüklerinden biri sayesinde can sıkan bir durumdan kurtuluşa erileceğine, eğer sıkıntıları varsa bunlardan kurtulacağına, bazı büyük çalışmalar yapacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, hatırı sayılır bir maddi varlığa sahip olunacağını ve dünyadaki her zevkten tadılacağını, sağlıklı, neşe dolu günler geçirileceğini müjdelediği gibi, evlat sahibi olanların aile bağlarındaki kuvvetin herkes tarafından alkışlanacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, hayırlı kişiler ile büyük bir ortaklık kuracağına, uğradığı zararın yakın bir zamanda telafi edileceğine ve çok büyük kazançlar elde edeceğine ve sıkıntılarını ve sorunlarını yakın bir zamanda atlatacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başkasının göğsünü emmek gördüyseniz:

  • Aranızdaki ilişki ne olursa olsun, karşı cinsten kişiler işlerinizi kolaylaştırmakda yardımcı olabilirler.

Rüyada kendi göğsünü emmek iş hayatında çok üst mevkilerde yer alacağına, zararların telafi edileceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, Allah’ın lütuflarını bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada birinin göğsünü emdiğini görmek deyim yerindeyse elinin döneceğine, işlerinin kolaylaşacağına, güzel sözler işiteceğine, bu sayede çok daha iyilerini yapmak için daha çok çaba sarfedeceğine, daha çok emek vereceğine ve hep daha iyi ve daha güzel şeyler yaparak insanlara örnek olacağına işarettir.

Rüyada kadın göğsünden süt emmek rahatının da yerine geleceğine, çok güzel ve hayırlı gelişmelerin önünü açacağına, eş, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına delalet eder.

Rüyada eşinin göğsünden süt emmek maddi ve manevi açıdan büyük atılımlar yapacağına, müjdeli bir haber alacağına, içinde bulunduğu ruhsal sıkıntıları sevdiği kişilerin vereceği destek sayesinde çözüme kavuşturacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir erkeğin göğsünü emmek sevilen kişilerle birlikte çalışılacağına, hiç para sıkıntısı da yaşamayacağına, çevresindeki kişilerin de mutlu olmaları için çaba göstereceğine yorulur.

Rüyada göğsünü emmek kendisini güçsüz ve kimsesiz hissedeceğine, sorunlardan dolayı tırnaklarını yemeye başlayacağına, yeni bir işe geçiş yapılacağına tabir olunur.

Rüyada başkasının göğsünü emmek yapılan hatalardan ötürü büyük bir kayba uğranacağına, sağlık sorunlarının başgöstereceğine, kariyerinde parlak günlerin kendisini beklediğine, dostlarından aldığı destek ve sevilen biri olmasıyla da keyfinin son derece yerinde olacağına, büyük sıkıntılar çekeceğine, işlerinde çok zor zamanlar geçireceğine, girdiği bütün işlerde hiç düşünmediği zorluklar ile karşılaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada kadın göğsü emmek iş hayatında ve aile hayatında ferahlığa çıkılacağına, çok sevineceği olaylar yaşayacağına, büyük kazanç elde edeceğine, elindeki fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hayırlı ve uğurlu kazançlar elde edeceğine, parasal sorunları birkaç hamle ile çözüme kavuşturacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments