Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada göğsünden süt emzirmek

Rüyada göğsünden süt emzirmek

Rüyada göğsünden süt emzirmek uzun bir süre yalnız kalmak isteyeceğine, planların ve hesapların tutmayacağın, hayal kırıklığı yaşanacağına, problem yaratan kişi ya da elemanın ne olduğunun bulunması için bazı araştırmalar yapılacağına, hastalıkların şifa bulacağına, maddi ve manevi sorunların Allah’ın izni ile zarar görmeden aşılacağına, yardıma muhtaç insanların yardım göreceğine, işyerinde çizdiği başarılı tablo sayesinde üst bir mevkiye terfi alınacağına, herkesin takdirinin toplanacağına, çok sevilen bir kişi olunacağına ve rahatsızlık verecek bir durumun yaşanmasının önüne geçileceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve sonraki dönemlerde bu durumdan kaynaklanan sıkıntılardan çok çekeceğine, hedeflerinin gerçekleşeceğine tabir olunur.

Rüyada göğsünden süt emzirmek gördüyseniz:

  • İş konularındaki başarılarınız devam ederken, parasal konularla ilgili çalışmalarınızı hızlandırabilirsiniz.

Rüyada göğsünden süt emzirmek eline geçen fırsatları bu sayede çok hayırlı işler için kullanacağına, çok güzel ve hayırlı adımlar atılacağına, yapılan bir hatanın kendini bilmez bazı kişiler yüzünden kötü amaçlar için kullanılacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine delalet eder.

Rüyada sağ göğsünden süt emzirmek arkadaşına söylediği bir sırrın açığa çıkması yüzünden bazı kimselerle arasında kırgınlıklar yaşanacağına, işlerin kötü gidişatının tersine döneceğine, inancını bir kenara atıp daha fazla para elde etmek için hırsına yenik düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada göğsünden süt gelmesi ve bebek emzirmek işlerinin yoluna gireceğine ve hayatını gözden geçirerek kendisini kötü duruma düşüren şeylerden uzak duracağına, çok büyük üzüntüler ve sıkıntılar yaşanacağına, en umutsuz olduğu anda da Allah tarafından kendisine hayırlı bir kapının açılacağına delalettir.

Rüyada bebeği sağ göğsünden emzirmek dinde olgunlaşacağına, ticaretin açılacağına, problemlerini çözeceğine, içine düştüğü zor durumdan kurtulacağına alamet eder.

Rüyada iki göğsünden bebek emzirmek zenginlik kadar huzurun ve sağlığın da önemli olduğunun farkında olacağına, daha fazla kazanç getireceğine, uzun uğraşlar sonucu kurulan işte çok iyi hamleler yapılması sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine ve büyük bir zenginiğe kavuşulacağına alamet eder.

Rüyada sağ göğsünden bebek emzirmek gücünün azalacağına, moralinin bozulacağına bu nedenle de sağlığının da elden gitmesine neden olacak kötü olayların meydana geleceğine, meslek hayatında ilerleme ve gelişme göstereceğine, sağlığının yakın zaman içinde bağışıklığının düşmesi sonucu bozulacağına ve yakınındaki bir kişiden ihanet göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada göğsünü emzirmek çok üst mevkilere kadar yükseleceğine ve ülke yönetimi ile ilgili kademelerde görev alacağına, maddi yükümlülüklerin azalacağına, rahatın ve huzurun yerine geleceğine, hayallerinin birer birer gerçekleşeceğine, başarılarının artacağına rivayet eder.

Rüyada göğsünden emzirmek yaşamının olumlu ve hayırlı şekilde ilerleme göstereceğine, yaşayacağı eğlenceli, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına, yaşamının takdir belgeleri ve ödüllerle dolacağına, ağzının tadının bozulacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments