Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada göğsü olmayan kadın görmek

Rüyada göğsü olmayan kadın görmek

Rüyada göğsü olmayan kadın görmek sorunun nereden kaynaklandığına ve nasıl çözüleceğine kafa yormak içim çok çabalayacağına, ardından dikkatli bir şekilde davranılacağına, rızkının her geçen gün daha da artacağına, sorunlarından kısa zaman içinde kurtulacağına, büyük atılımlar gerçekleştireceğine, kazanacağı paralar sayesinde çok hayırlı işler yaparak büyük hayır duaları alacağına ve borçlarını ödeyeceğine, çok büyük girişimlerde bulunularak hem kazanç elde etmeye hem de işleri düzeltmeye çalışılacağına, sonunda büyük bir servete sahip olunacağına, sağlık sorunları ile ilgili bir haber alınacağına inanılır.

Rüyada göğsü olmayan kadın gördüyseniz:

  • Kısa bir seyahat bilgilenmenizi veya yeni kişilerle tanışma şansı bulmanızı sağlayabilir.

Rüyada kadın göğsüne dokunmak artık daha dikkatli davranacağına, çıkılan yolda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşulacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük adımlar atılacağına ve uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların çok yakın zaman içinde sona ereceğine, başarılı birçok çalışmaya ve projeye imza atılacağına alamet etmektedir.

Rüyada kadın göğsü emmek sorunlarından ve içinde bulunduğu üzüntülü durumlardan kurtulacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, çok hayırlı ve güzel günler göreceğine, rahatlık yaşanacak bir döneme girileceğine işarettir.

Rüyada erkekte kadın göğsü görmek endişe veren durumların düzeleceğine, bunun için uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu gelmesini bekleyeceğine, büyük bir zenginlik elde edileceğine ve insanlar arasında sevilen, sayılan ve sözü geçen bir kişi olunacağına işarettir.

Rüyada kadın göğsünden süt emmek eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına, karşısına aksi, hileli, fesat kimselerin çıkacağına, bu durumun ona maddi ve manevi olarak büyük zarar vereceğine, bir sebeple sırada bekleyen işlerin erteleneceğine ya da askıya alınacağına rivayet eder.

Rüyada bir kadının göğsüne dokunmak fırsatların elden kaçacağına, sağlık sorunlarından muzdarip olunacağına, huzursuzluklarla başa çıkmak zorunda kalınacağına ve işlerin yoluna girdiği sırada araya giren kötü kişiler yüzünden sorunlu günler geçirileceğine, elinde kalan bir miktara parayı da borç ödemek için harcayacağına, güvendiği, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına, huzurunu, mutluluğunu, ağız tadını ve keyfini yitireceğine delalet etmektedir.

Rüyada kadının göğsünü ellemek bunun için çok büyük ve çok doğru bir karar vermesi gerektiğine, vereceği hayırlı bir karar ile hayatının çok daha güzel bir hal alacağına, ancak yanlış bir karar alırsa çok bir duruma düşeceğine, hayır getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, aklında bulunan birçok şeyi gerçeğe çevireceğine, zahmetli işlerden hayırlı bir şekilde kurtulacağına, hayırlı evlat sahibi olacağına inanılır.

Rüyada kadın göğsü ellemek hayır getiremeyecek bazı kişilerle muhatap olunacağına, inancından ödün vereceğine, güzel ve ahlaklı davranışlarını kenara atacağına işarettir.

Rüyada bir kadının göğsünü görmek bir sebeple rüya sahibinin çok üzüleceğine, zor günlerin geride kalacağına, sorunların ve kırgınlıkların son bulacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments