Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada göğs görmek

Rüyada göğs görmek

Rüyada göğs görmek yaşayacağınız olumsuz gelişmeler nedeni ile neşenizin kaçacağına ve moralinizin bozulacağına, yeni bir şehre taşınıp yeni bir işe gireceğine ve yeni işinde çok büyük başarılara imza atarak çok zengin biri olacağına, huzuru yakalayacağına, hayatının en güzel duygularını yaşayacağına, yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, kazanç ve mal kaybına uğrayacağına, aşk hayatının yakın zaman içinde hareketleneceğine, maddi durumunuz iyiyse işlerinizin kötüleşeceğine inanılır.

Rüyada göğs gördüyseniz:

  • Hangi alanda ilerleyeceğiniz veya hangi alanda mücadele edeceğiniz konusunda dikkatli olmanız gerekiyor.

Rüyada göğsünü açmak ailesindeki huzurun bozulacağına, ailesi ile birlikte bir ömür boyu mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, düze çıkacağına rivayet eder.

Rüyada göğsün açıldığını görmek hiç beklemediği bir işle ilgili olarak bir teklifin gelmesi üzerine yeni bir adım atacağına ve zor geçen bir dönemin sonuna geleceğine, çok rahat edilen ve kazanç sağlanan bir dönemin biteceğine, sorunlu bir dönemin başlayacağına, yaptığı işte büyük bir makama sahip olacağına, zorlu bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, hayırlı bir kişi ile evlilik konusunda adım atılacağına, hasretin biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada göğsü açık kadın görmek büyük bir maddi refaha kavuşacağına, zorluk yaratan bir olayın kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, aile hayatında ve iş hayatında huzura erileceğine, şansının kendinden yana olacağına ve kaderin nihayet yüzüne güleceğine, giyim kuşamına ve dış görünüşüne daha fazla önem vereceğine alamet etmektedir.

Rüyada bir erkeğin göğsünde yatmak dertlerini ve kederlerini arkasında bırakacağına, yapacağı o işi onaylamayacağına ve bu konuda onu engellemek ve durdurmak isteyeceğine, her zaman hak ettiğini alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada göğsü kıllı kadın görmek rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, karanlıkların aydınlanacağına ve yapılacak olan bir iş sayesinde maddi olarak rahat bir hayat sürüleceğine, kişinin rahat edeceğine, herkesin çok dikkatini çekecek bir oluşuma girileceğine, uzak bir akrabanın vereceği destekle rengarenk insanlarla dolu bir projeye gireceğine ve candan sevilen bir kişi olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada kendi göğsünün büyüdüğünü görmek kendisini bir süre dış dünyadan ve insanlardan soyutlayacağına, fırsatların ardı ardına gelmesi üzerine hayatına çok daha farklı bir şekilde yön vereceğine, borçların ödenmesi ve sorunların aşılması konusunda çok büyük bir mesafe katedileceğine işaret etmektedir.

Rüyada göğsünde ur görmek bunun için çok büyük ve çok doğru bir karar vermesi gerektiğine, vereceği hayırlı bir karar ile hayatının çok daha güzel bir hal alacağına, ancak yanlış bir karar alırsa çok bir duruma düşeceğine, böylece içinde bulunulan durumun nasıl çözüleceğini ortaya koyacağına ve vakit kaybetmeden müdahale ederek işleri eski haline getireceğine, geçim kaygısı duymayacağına yorulur.

Rüyada göğsünde dövme görmek bolluk ve bereket dolu günler yaşanacağına, kırgınlıkların sona ereceğine, hayırlı bir kısmet ile çok güzel bir evliliğe adım atacağına, yapılmak üzere olan bir anlaşmanın taraflardan birinin itiraz etmesiyle askıya alınacağına, komşularla ters düşüleceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments