Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bayan göğsü emmek

Rüyada bayan göğsü emmek

Rüyada bayan göğsü emmek kimseye el açmadan yaşayacağına ve gelirinin hayat boyu kendisini rahat ettireceğine, elinde bulundurduğu imkânlar ile işlerinde iyi yerlere geleceğine, beklenmedik bir yerden büyük parasal destek geleceğine, hayıflanacağına, miskinliğinden ve sürekli olarak uyuma isteğinden kurtulacağına, beklenen birçok şeyin gerçekleşmeyeceğine, yaşansa bile çok kısa süre içinde ve sıkıntı çkmeden çözüleceğine, zor olduğu söylenen bir çalışmanın keyifli bir hal alacağına, sevilen bir kişi ile birlikte iş hayatına girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada bayan göğsü emmek gördüyseniz:

  • Sizin müdahale etmeniz durumunda olaylar daha da büyüyebilir.

Rüyada bayan göğsü emmek çok daha uzun bir ömre sahip olacağına, gönlü ve kadri yüce bir kimse haline geleceğine, kişinin bu duruma hazırlıksız yakalanacağına sadece maneviyatının çökmesiyle kalmayacağına aynı zamanda maddi anlamda da zarar edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bayan memesi emmek kendisine istediklerini getireceğine ve hoş sürprizler hazırlayacağına, işin sonunda da başarıyı ve zenginliği yakalayacağına, hak ettiklerine, hayallerine, beklentilerine ve de amaçlarına kavuşacağına yorulur.

Rüyada kendi göğsünden süt emmek en doğru şekilde öğreneceğine, başarılarının çoğalacağına, kısmetinin ve talihinin açılacağına yorulmaktadır.

Rüyada birinin göğsünü emdiğini görmek kendisini hiç olmadığı kadar kötü bir durumda bulacağına, bir sebeple çok sıkıntılı zamanlar yaşayacağına, sorunlarını çözdükten sonra bu sorunların ardından sadece uğranılan zararların kalacağına ve etrafındaki insanlara karşı sinir savaşı vereceğine, halsizleşeceğine, hayata karşı isteksizleşeceğine, bir süre meydanlarda olmadan geri planda durup, sakinleşmeye ihtiyaç duyacağına yorulur.

Rüyada kendi göğsünü emdiğini görmek karşısına büyük ve eşsiz kapılar açılacağına, korkularından, kendini kötü hissetmesine neden olan kuruntularından ve şüphelerinden kurtulamayacağına, eğitimle ilgili olarak çok büyük bir karar verileceğine işaret eder.

Rüyada erkek göğsü emmek almış olduğu borçları yakın bir zaman içinde geri ödeyeceğine, bir sebeple çok zor zamanlar geçirileceğine ancak sonra bu durumdan kurtulacağına, çok endişeli ve çok üzüntülü durumlardan kurtulmak ve iş hayatından feraha çıkmak için çok büyük çabalar göstereceğine ve iş için çok emek verip etrafındaki insanlardan yardım alacağına rivayet eder.

Rüyada bir erkeğin göğsünü emmek büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, elindeki fırsatları çok iyi değerlendireceğine, ilerleyen zamanlarda büyük bir zenginliğe kavuşacağına, her daim Allah yolunda yürüyeceğine, başka projeler ve çalışmalar için kendisini yönlendireceğine delalet eder.

Rüyada sevgilinin göğsünü emmek yediğinin önünde yemediğinin arkasında olacağına, onun kendisine dost değil aslında düşman olduğunu fark edeceğine, imkânların günden güne azalacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments