Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada göğsüne dokunduğunu görmek

Rüyada göğsüne dokunduğunu görmek

Rüyada göğsüne dokunduğunu görmek dostlarının ve yakın çevresinin her zaman güvenilir olacağına, rüya sahibinin sırtının asla yere gelmeyeceğine, deneyimli bir kişi ile kurulacak iş ilişkisi sayesinde rahat bir döneme girileceğine, alınacak hayırlı haberler ile zorlukların aşılacağına, stresini atacağına, kalbindeki Allah sevgisi ve kuvvetli imanı sayesinde günahtan uzak durarak yaşayacağına, evi kendisinin çekip çevireceğine, mal ve mülk konusunda çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına, yaptığı işler sayesinde kazancının ve malının daha da artacağına, her işi ile daha çok ses getireceğine, kişinin şifa bulacağına, emeği ile hak ederek sahip olduklarının da keyfini süreceğine delalet eder.

Rüyada göğsüne dokunduğunu gördüyseniz:

  • Bir ilişki ya da ortaklık gelecek vaat ediyor.

Rüyada bir erkeğin göğsüne dokunmak bazı sorunlarla uğraşılacağına, toplumdaki prestijinin de sarsılacağına, uzun zamandan beri kendi işini kurma hayalini gerçekleştirmek için bazı adımlar atacağına rivayet etmektedir.

Rüyada göğe dokunmak başına uğursuz olayların geleceğine, hem iş hayatında hem da sosyal hayatında iyi ve başarılı biri olacağına, haksızlık yaşanacak bir olayla karşılaşılacağına işaret etmektedir.

Rüyada kadın göğsüne dokunmak geçim sıkıntısına düşeceğine, illet hastalıklara yakalanıp kurtulamayacağına, kişinin bu nedenle ortaklıklarını dışardan seçeceğine, aileyle iş yapmayacağına, sermaye kaybı yaşayacağına bu nedenle ticaret ve meslek hayatındaki itibarını, gücünü ve iyi izlenimini de kaybedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada bir kadının göğsüne dokunmak kendisini evinin kapısından girdiği anda hafiflemiş ve iyi hissedeceğine, aile içinde gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin de olmayacağına, yakın bir zaman içinde ortaya çıkan bereketsizlik ile başa çıkmak zorunda kalacağına, değer verdiği gibi kıymet göreceğine inanılır.

Rüyada göğsüne dokunduğunu görmek sevilen bazı kişilerle ters düşüleceğine, kazancının sağlam ve sabit olacağına, dert ettiği maddi sorunları ve bunlara bağlı olarak ortaya çıkan ailevi sorunları yakın bir zaman içinde çözeceğine ve huzura kavuşacağına işaret eder.

Rüyada birinin göğsüne dokunmak çok rahat, huzurlu ve güzel bir ömür süreceğine, iş hayatı içerisinde insanlara vefa gösterileceğine, kişinin maaşının harcamalara ve borçlara giderek kısa sürede tükeneceğine işarettir.

Rüyada göğse dokunmak ezilmeden, çok çalışmadan ve yıpranmadan geçimini sağlayacağına, hane içindeki muhabbetin, dayanışmanın ve düzenin artacağına, geçim derdinin kalmayacağına ve uzun zamandır askıya alınmış olan amaçların gerçekleşeceğine, gelişeceğine, hayırlı rızık, kazanç ve şifa kapılarına ulaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada el ele dokunmak girdiği bu yolda önlenemez bir yükselişe geçeceğine ve her yeni çalışması ile daha çok kitleye ulaşıp çok ünlü biri olacağına, kabuğuna çekilip evden çıkmaz ve insanlarla da konuşmaz olacağına, sıkıntılardan kurtulup ferahlamaya tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments