Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin göğsüne dokunmak

Rüyada birinin göğsüne dokunmak

Rüyada birinin göğsüne dokunmak yuva özlemini dindirmek için arayışlara gireceğine, gireceği çok büyük bir ortaklıkta ihanet göreceğine, hayatına kolaylıkların, avantajların, önceliklerin ve ayrıcalıkların hükmedeceğine, barış ve sevgi içinde olacağına, manevi olarak güç kazanacağı olaylar yaşayacağına, güleceğine, dinden de çıkmasına neden olacak işlere ortak olacağına, ne yöne gideceğine, afiyette giden düzeninden olacağına, çok büyük ve çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine alamet eder.

Rüyada birinin göğsüne dokunmak gördüyseniz:

  • İki türlü olay ön planda: İlki, uluorta herkesin gördüğü olaylar, diğeri ise, arka planda gelişenler.

Rüyada bir kadının göğsüne dokunmak iyi ve hayırlı bir kısmetinin çıkacağına, çok doğru ve yapıcı adımlar atacağına, herhangi bir zarara uğranmayacağına işarettir.

Rüyada göğsüne dokunduğunu görmek yeni siparişler alacağına, yaşanan ayrılıkların biteceğine, insanlar tarafından sevilmesi ve sayılması sayesinde çok rahat edeceği bir pozisyona ulaşacağına işarettir.

Rüyada bir erkeğin göğsüne dokunmak içinde bulunduğu kötü durumu ortadan kaldırmak ve kendisini rahat ettirmek için gereken bilgileri almış ve kararları vermiş olarak işinin başına geçeceğine, tüm yaşamını donanımlı kimse haline gelmek için harcamaktan geri durmayacağına, işinin ehli durumuna geleceğine, aile hayatında çok daha güzel günler göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada göğse dokunmak ortak işlere gireceğine, pek çok ikiyüzlü insanla bir arada olunacağına, verilen bütün emeğin karşılığının alınacağına delalet eder.

Rüyada birinin göğsüne dokunmak renk ve eğlence geleceğine, başarının adım adım yaklaşacağına, borçlarının artacağına, yaşamındaki herşeyin tersi şekilde ilerleyeceğine alamet eder.

Rüyada göğe dokunmak çok hayırlı ve akıllıca atılımlar yapacağına, hayatı ile bazı kararlar vereceğine, içini açmaya karar vereceğine ve bunun için karşısına güzel olanaklar çıkacağına alamet eder.

Rüyada kadın göğsüne dokunmak başarısının düşeceğine bunun da geri planda kalmasına ve unutulmasına neden olacağına, yarar sağlamayacağına, verilen emeklerin boşa gideceğine, yaşadığı sorunları kısa zaman içinde ortadan kaldıracağına işarettir.

Rüyada dokunduğunu hissetmek mütevaziliğini asla elden bırakmayacağına, düşmanların barışacağına ve küslüklerin sona ereceğine, borçlarından ve hastalıklardan kurtulacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments