Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada göğe dokunmak

Rüyada göğe dokunmak

Rüyada göğe dokunmak huzuru ve başarıyı yakalayamayacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, projelerin çok hayırlı ve güzel sonuçlar vereceğine, parasal sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, borçlarını kolayca ödeyeceğine, kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine dair yanlış kararlar almasının cezasını çekeceğine, çok pişmanlık duyacağına, onu alkışlayacağına, çalışmadan da sabit bir gelire sahip olma şansın elde edeceğine, kendisine zarar vermek isteyenlerin kendi dertlerine düşeceklerine ve yakın zamanda hayatında çok daha hayırlı bazı olayların yaşanacağına, hasretin ve özlemin biteceğine tabir olunur.

Rüyada göğe dokunmak gördüyseniz:

  • Geçmişe bir göz atmak daha rahat ilerlemenizi sağlayabilir.

Rüyada göğsüne dokunduğunu görmek iş hayatında büyük başarılar kazanacağına ve rakiplerinin ulaşamayacağı kadar iyi ve kazanç getirecek işlere gireceğine, keyfinin kaçacağına, sevilen kişiler ile büyük bir ortaklık kurulacağına yorulur.

Rüyada göğe dokunmak evlilik yolunda engeller çıkacağına, çok büyük ve kötü durumlardan zarar görmeden çıkacağına, uzun zamandan beri almayı çok istediği bir şeyi yakın zamanda alacağına ve çok hayırlı ve faydalı bir işe girip çok güzel günler göreceğine, çok uzun bir dönem bu rahatsızlıkla boğuşacağına, birçok doktora gitmesine, çare aramasına rağmen bir türlü çare bulamayacağına ve üzüntüden ötürü daha da kötü duruma düşeceğine işarettir.

Rüyada bir erkeğin göğsüne dokunmak ağlayacağına, eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, kendisine uygun bir kısmet bulup en kısa zaman içinde dünyaevine gireceğine alamet eder.

Rüyada kadın göğsüne dokunmak zaman içinde daha rahat edeceği çeşitli çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine ve kısa süre içinde büyük zenginliğe kavuşacağına, büyük bir projeye girileceğine, atılan adımların sevilen kişilere de katkı sağlayacağına, sorunların tatlıya bağlanacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, farkında olunmadan yapılan bir hareketin sonuçlarının düzeltileceğine rivayet eder.

Rüyada bir kadının göğsüne dokunmak işle ilgili olarak ummadığı bazı sıkıntıların ortaya çıkacağına, kısmetlerle dolu günlerin geleceğine, beklenmedik olaylarla karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada göğse dokunmak alınacak hayırlı haberler ile zorlukların aşılacağına, mutluluğunun, keyfinin, yaşam isteğinin ve enerjisinin de baki olacağına, yardım edeceği bazı kişiler ile çok büyük bir işbirliğine gideceğine yorulmaktadır.

Rüyada birinin göğsüne dokunmak yüklü miktarda bir para yardımı alınacağına, başarılamayan bir işten zafer elde edileceğine, rüyayı gören kişinin kendi işine sahip olacağına inanılır.

Rüyada el ele dokunmak belki yeni bir eve sahip olunacağına, elinde avcunda ne varsa satmak zorunda kalacağına, birbirini çok seven kişilerin çıkacak dedikodular yüzünden ayrılacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments