Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada göğsünden vurulmak

Rüyada göğsünden vurulmak

Rüyada göğsünden vurulmak yaşanacak sıkıntılı bir durum yüzünden çok kötü şeylerin ortaya çıkacağına, uzun bir süre zorluk çekileceğine, sakin ve huzurlu günler geçireceğine, yarınlarının kendisine hayır ve mutluluk getireceğine, ortaklık yaptığı birisinden ihanet göreceğine, mutluluğu yakalayacağına, işlerini yoluna koyacağına, bu sayede çok büyük kazanç elde edeceğine, onlar yesin diye ekmeksiz kalmayı göze alacağına, gerçekleştirdiği yatırımların meyvesini vereceğine yorulur.

Rüyada göğsünden vurulmak gördüyseniz:

  • Kimsenin kusursuz olmadığını unutmayın.

Rüyada göğsünden kurşunla vurulmak çok yüksek olmasa da kişiyi rahatsız edecek miktarda para kaybının da söz konusu olacağına, daha sonra kalbine göre birisini bulmak için bekleyişe geçeceğine, bu kişiyi bulduğunda yavaş ama sağlam adımlar ile ilerleyeceğine,  çok büyük ve çok mutlu olacağı bazı kararlar vereceğine ve mutlu bir yuvaya sahip olacağına, büyük bir şöhrete sahip olunacağına işarettir.

Rüyada göğsünden vurulmak moralinin, keyfinin yerine geleceğine, amaçlarını gerçekleştiremeyeceğine, alınacak kararlar doğrultusunda büyük başarı sağlanacağına tabir olunur.

Rüyada göğsünden iğne vurulmak kısa sürede kariyer planında çok yukarılara çıkacağına, başına gelen üzücü bir olaydan etkilenip etrafındaki insanlara çok kırılacağına, işyerinde kıskanç bir kişinin yol açacağı bir sorun yüzünden üzüntü duyulacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, uzun yıllardan beri kurulan hayallerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine işaret eder.

Rüyada sağ göğsünden vurulmak göstereceği sabır karşısında mutluluğu ve huzuru yakalayacağına, yalan söylemekten ve iftira atmaktan özenle kaçınacağına, işinin ehli olması sayesinde işlerini büyüteceğine alamet eder.

Rüyada silahla göğsünden vurulmak geri kalan vaktini ibadetle geçireceğine, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, az maliyetle ticarete atılacağına işaret etmektedir.

Rüyada göğsünden vurulduğunu görmek büyük bir cesaret örneği göstererek ve ya Allah diyerek çok riskli işlere gireceğine, deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine ve Allah’ın izni ve yardımıyla amacına ulaşarak istediğini alacağına, yardıma muhtaç insanların yardıma kavuşacağına, açların doyacağına, yetimlerin ve öksüzlerin güleceğine, yeni arkadaşlıklar kurulmasına ve bekar kişiler için zengin ve sorumluluk sahibi kimselerle tanışılacağına alamet eder.

Rüyada kurşunla göğsünden vurulmak çok üzüntü duyulacağına, yanında başkalarını da çalıştıracak kadar işlerin iyi gideceğine, kısa süreli olarak başlayan sorunların daha da uzamasına sebep olacağına inanılır.

Rüyada göğsünden silahla vurulmak gönlünü Allah sevgisi ile dolduracağına, herhangi bir sıkıntı yaşadığında bunu dua ile çözeceğine, yapılan işlerdeki sorunların çok uzamadan ortadan kaldırılacağına, uğursuzlukların yakasından düşmeyeceğine, sağlığının da bozulacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments