Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada göğsünden vurulduğunu görmek

Rüyada göğsünden vurulduğunu görmek

Rüyada göğsünden vurulduğunu görmek dertlerinin sona ereceğine, ancak daha sonra yapacağı bazı girişimler sayesinde durumunu düzelteceğine, onları hayatından bir daha asla yüzlerini görmemek ve seslerinin duymamak üzere çıkartacağına, özellikle ticaretten yana hak ettiğini alamayacağına, maddi olarak zarar edeceğine, büyük başarılar kazanılacağına, sorunların ve umutsuzluğun geride kalacağına, dert yüzü görmeyeceği gibi, hayatı ile ilgili büyük sorunlarla da karşılaşmayacağına, berekete, bolluk içinde, zengin bir hayat sürüleceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılara uğrayacağına delalet eder.

Rüyada göğsünden vurulduğunu gördüyseniz:

  • Sosyal faaliyetler esnasında faydalı kişilerle bir araya gelebilirsiniz.

Rüyada göğsünden iğne vurulmak ne yöne gideceğine karar veremeyen rüya sahibinin bir seçim yapmak zorunda kalacağına, güvensizliğini yeneceğine, kendisini olumlu yönde telkin edeceğine ve bu sayede kalıcı olacak rızka ve mutluluğa kavuşacağına, zor durumda bırakacağına yorulmaktadır.

Rüyada kurşunla göğsünden vurulmak hedeflerine yürürken kendisinden emin şekilde hareket edeceğine, ağız tadı, keyif ve neşe içinde yaşayacağına, dualarına karşılık alacağına işarettir.

Rüyada göğsünden vurulmak emeklerinin karşılığını ve hak ettiklerini alacağına, büyük üzüntüler ve acılar yaşayacağına, her türlü fırsatın değerlendirilip, yaşanan olumsuzluklardan ders çıkarılacağına delalet etmektedir.

Rüyada göğsünden vurulduğunu görmek gittiği yerde çok iyi işler gerçekleştireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için çok büyük bir adım atacağına, dargınların da yeniden bir araya geleceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın ardından büyük bir borç yükünün altında kalınacağına ve uzunca bir süre sıkıntı çekileceğine delalet etmektedir.

Rüyada göğsünden silahla vurulmak karşılaşılan onca ihanete rağmen hayatın idaresinin kaybedilmeyeceğine, sorunların kısa süre içinde düzeltileceğine, maddi ve manevi olarak büyük başarılar kazanılacağına, endişe edilen durumların alınacak destek ve yardımlar sayesinde ortadan kalkacağına, kazancındaki verimliliğin artacağına alamet eder.

Rüyada sağ göğsünden vurulmak olmadık bir sebepten ötürü sevilen bir kişi ile ayrılık yaşanacağına, ortak olarak gireceği bir işte hiç beklemediği kadar büyük kazançlar elde edeceğine, çok hayırlı mallara ve mülklere sahip olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada göğsünden kurşunla vurulmak haksızlığa, fenalığa, kötülüğe uğramadan yaşayacağına, tüm sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulup çok güzel işlere imza atacağına, işveren koltuğunda oturacağına rivayet eder.

Rüyada silahla göğsünden vurulmak dileklerin ve isteklerin gerçekleşeceğine, çok eğleneceğine, hayatının zor, çekilmez ve bunaltıcı hale gelmeyeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments