Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada silahla göğsünden vurulduğunu görmek

Rüyada silahla göğsünden vurulduğunu görmek

Rüyada silahla göğsünden vurulduğunu görmek sadece iş hayatı değil, iş ve okul hayatında da büyük başarılar kazanılacağına, dinin emirlerini hiçe sayacağına, kendini dünya yaşantısına fazlaca kaptıracağına ve günah işlemekten çekinmeyeceğine, büyük çaba sarfedeceğine, kişinin bu şekilde hareket etmesi sayesinde gerçekleştireceği işin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, epey bir kazanç getireceğine ve bereketli olacağına, düşüncelerini uygulama, duygularını da ifade etme imkanı elde edeceğine, çalışmalarının karşılıksız kalmayacağına, başarılarının da hak ettiği takdiri göreceğine, refahının, huzurunun, rahatının, konforunun, lüksünün ve sağlığının da baki olacağına, elinde bulunan bir miktar kazancı kısa süre içinde harcayacağına, örneğin; evlenip bekâr hayatından elini eteğini çekeceğine yorulur.

Rüyada silahla göğsünden vurulduğunu gördüyseniz:

  • Maceraya atılmak, yeni şeyler öğrenmek, yeni yerler görmek istiyorsunuz.

Rüyada silahla göğsünden vurulmak işlerin her zamankinden daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine, hayat içinde yeni bir sayfa açılacağına, çekilen çilelerin sona ereceğine, parasal ve ruhsal olarak çok iyi olunacağına, kendi başına sorunlarını çözmeye çalışacağına delalettir.

Rüyada silahla göğsünden vurulduğunu görmek kişinin bir müddet doğru karar vermek adına içinde bulunduğu ortamdan uzaklaşacağına, maddi orunların kısa süre içinde aşılacağına, huzurunun ve ağız tadının kaçacağına işaret eder.

Rüyada göğsünden silahla vurulmak günü birlik tatillere çıkacağına, atılacak adımlar ve kazanılacak paralar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir duruma döneceğine, yaşamının daha güzel hale geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada sağ göğsünden vurulmak fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine, tartışmaların sona ereceğine ve kalp kırıklıklarının barışla noktalanacağına, verimliliğinin artacağına ve başarılarının devamının geleceğine, çok zor zamanlar geçirip büyük sıkıntılar çekeceğine ve bir daha kendisini toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına işaret etmektedir.

Rüyada göğsünden kurşunla vurulmak sıkıntıların birbiri ardına patlak vereceğine ve sevilen bir kişi ile ilgili olarak üzücü bir haber alınacağına, sıkıntı yaratan kişilerin haneden ve aileden uzaklaştırılacağına, hiçbir sıkıntısının uzun sürmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada göğsünden vurulduğunu görmek eğleneceğine, keyifleneceğine ve zevki sefa içinde olacağına, değil elini harama uzatmak göz ucuyla dahi bakmayacağına ve onlara sahip olmayı aklından dahi geçirmeyeceğine, dost ve akrabaları ile çok sevinecekleri bir haber alacağına tabir olunur.

Rüyada kurşunla göğsünden vurulmak bol kazançlı bir iş hayatına sahip olunacağına, yeni bir şehre yerleşileceğine, onları gerisinde bırakıp, hayatından çıkaracağına, kısa süre içinde dünyaevine girileceğine, hem aileye hem vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada göğsünden iğne vurulmak çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına ve özlem çekeceğine, gayrimenkul işine girileceğine, kişinin hiçbir konuda doğru adımlar atamayıp kendisini zora sokacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments