Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada göğsünden öpmek

Rüyada göğsünden öpmek

Rüyada göğsünden öpmek eskisinden çok daha motive olmuş şekilde hareket edeceğine, aslında nasıl yapılması ya da hareket edilmesi gerektiği konusunda bazı fikirler alınacağına, işlerin rayından çıkacağına, yaşayacağınız sıkıntıları kolay atlatacağınıza, çevreye karşı itibarın artacağına, aile hayatında büyük bir mutluluğun yaşanacağına, başının belaya girmeyeceğine, yakın bir zaman içinde çok büyük kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada göğsünden öpmek gördüyseniz:

  • Kafanızı takmayın.

Rüyada göğsünden öpmek bir sebeple rüya sahibinin adım atarken çok dikkat etmesi gerektiğine, işlerinde çok sıkıntı çekeceğine, attığı her adımda zarara uğrayacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, yatırımlarının kendine istediği getiriyi kazandıracağına tabir olunur.

Rüyada kadın göğsü öpmek her zaman şükür içinde olacağına, sorun yaratan durumların ortadan kalkacağına, kazanç kapılarının kapanacağına işaret eder.

Rüyada göğsünde kan görmek insanları yargılamak yerine onları anlamaya çalışacak kadar da alçak gönüllü davranmasını bileceğine, aşama kaydedeceğine yeni fırsatlar elde edeceğine, bolluk içine olacağına, dertlerini, sıkıntılarını ve sorunlarını geride bırakacağına, geçmişi unutup geleceğine alamet eder.

Rüyada göğ domates görmek aralarındaki iletişimin bozulacağına, anlaşmazlıkların baş göstereceğine, şansının ve bahtının daima açıkolacağına, güzel günlerin yakında olduğuna, kıskanılacak projelere imza atılacağına işarettir.

Rüyada bebeği sağ göğsünden emzirmek rahat bir hayatın kapısının açılacağına, hayata başka pencerelerden de bakmayı bileceğine, böylece hem malının hem de parasının katlanarak artacağına alamet eder.

Rüyada gök cismi görmek huzur ve mutluluğun hüküm süreceğine, çok geçimsiz ve kaygısız biri olacağına, istenen çalışmaların gerçekleştirilemeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada göğsüne yaslanmak sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda son bulacağına ve hayırlı kişiler ile hayırlı işlere gireceğine, çok sevdiği ve değer verdiği bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine ve çok hayırlı bir evlada sahip olacağına, rahat bir hayata adım atacağına işaret eder.

Rüyada gök olmak zararların yakında telafi edileceğine, aile hayatında birlik ve beraberlik içinde olunacağına, sürpriz ve olumlu gelişmeler yaşayacağına, başının belaya girmeyeceğine, başarılarının ve mutluluğunun da daim olacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments