Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gök olmak

Rüyada gök olmak

Rüyada gök olmak emeklerin boşa gitmeyeceğine, elinin bolluk göreceğine, refahının, huzurunun, rahatının, konforunun, lüksünün ve sağlığının da baki olacağına, kişinin tek başına başladığı işinde giderek pek çok kişiye de maaş verecek düzeye geleceğine, çevresinin hayırlı ve iyi kişilerle dolacağına, sıkıntılı bir durumdan aile bireylerinin desteğiyle çıkacağına, sorunlarının yakında biteceğine, olaylara daha pozitif yaklaşıp, işlerini sabırla yoluna koyacağına, büyük bir boşluğa düşeceğine yorulur.

Rüyada gök olmak gördüyseniz:

  • Bazı konuları az bir gayretle çözebilecekken fazlaca zorluyor olabilirsiniz.

Rüyada bir erkeğin göğsüne dokunmak hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, ev sahibi olunacağına, araba ya da ev alma konusunda bazı adımlar atılacağına, epey zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye kavuşacağına, aile hayatının ve uğradığı zararların düzeleceğine yorulmaktadır.

Rüyada erkek göğsünde kıl görmek uzun zamandır gülmeyi unutan yüzünün yeninden güleceğine, güzel sözler işitip, hayırlı haberler duyacağına, günden güne daha büyük başarılar kazanacağına, kısa süre içinde çok kazançlı bir işe girileceğine, sorunların teker teker aşılacağına delalet eder.

Rüyada göğsünü yıkamak sevilen kişiler ile büyük bir ortaklık kurulacağına, duygularını ve düşüncelerini çok daha rahat ifade edeceğine, bunun da kendisine hem meslek hem de özel hayatında pek çok avantaj getireceğine delalet eder ve hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, kıskançlık yapan birinin haneden uzaklaştırılacağına delalettir.

Rüyada göğsünün çıktığını görmek işe zorla gidip geleceğine, hiçbir şey yapmak istemez olacağına, sorunlarının sürekli artacağına, yaptığı işten ve attığı adımlardan pişman olacağına delalettir.

Rüyada göğsünden ameliyat olmak işlerinin rast gideceğine, ancak yakın bir zaman içinde atacağı bazı adımlar sayesinde çok rahat edeceği ve büyük bir ferahlık yaşayacağı bir döneme gireceğine, hayatını devam ettirecek kadar kazanç elde edeceğine, sonra kendi işini kuracağına yorulmaktadır.

Rüyada göğsünü görmek sorunlarının günden güne artacağına, sevdiği bazı kişilerden büyük ihanet göreceğine, hayır işlerinde zaman harcanacağına ve rahat edilecek bir döneme girileceğine, verimli olacak işler yapacağına alamet eder.

Rüyada göktaşı düştüğünü görmek hayatı baştan aşağı olumlu bir şekilde etkileyecek fırsatların elde edileceğine, bolluk ve bereketin artacağına, iş hayatında uzun bir süre boyunca neredeyse iflas etme tehlikesi ile yaşanacağına, bu sebeple çok büyük stres nöbetleri geçirileceğine, verilen emeklerin boşa gideceğine, hayırsız kişilerle iş yapmak zorunda kalınacağına işaret eder.

Rüyada göğsüne ellemek Allah’ın lütufları ile karşılaşacağına, gücünün ve kudretinin hiç eksilmeyeceğine, karaciğerle ya da mide ile ilgili bir rahatsızlıkla uğraşılacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments