Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada göğsüne yaslanmak

Rüyada göğsüne yaslanmak

Rüyada göğsüne yaslanmak işlerinin büyüyeceğine, maddi gücünün ve imkânlarının artacağına, söz, yetki ve imza sahibi olacağına, insanları yönlendiren, onlara iş öğreten ve öncülük ederek yol gösteren kişi konumuna geleceğine, yaptığı şeyden ötürü hem çok büyük bir üzüntü duyacağına hem de hakkında konuştuğu kişiden özür dileyeceğine, dünya hayatına dair hayal kurulan her şeye en güzeliyle kavuşulacağına, kişinin alım gücünün yükseleceğine, İslamiyet hakkında daha fazla bilgi edinmek için araştırma yapacağına ve hayatını yeni baştan düzenleyeceğine, çok büyük bir özgüven sahibi olacağına, olumsuzluklarla dolu bir dönem içinde olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada göğsüne yaslanmak gördüyseniz:

  • Belli bağlantılarınız ya da ilişkileriniz değersiz görünebilir ya da değersiz hale dönüşmüş olabilir.

Rüyada sevdiğinin göğsüne yaslanmak kararlar alacağına, maddi olarak zarar edileceğine, yerine getirdiği bu dini kural sayesinde çok büyük sevaba kavuşacağına yorulur.

Rüyada göğse yaslanmak rüya sahibinin, diğer hayallerini ve isteklerini gerçekleştirmek için cesaret vereceğine, eline geçen bazı fırsatları çok kısa bir zaman içinde kullanamadığı için yakın bir zamanda elinden kaçıracağına, gelecekte kişinin insanlığa faydalı işlerde çalışacağına inanılır.

Rüyada bir erkeğin göğsüne yaslanmak Allah’ın izni ile büyük bir ilim sahibi olacağına, para sorunu olmadan, kimseye el açmadan yaşayacağına, sonradan da haksız olduğunu göreceğine delalettir.

Rüyada göğsüne yaslanmak el attığı bütün işlerde büyük başarılar kazanacağına, maddi yükümlülüklerin azalacağına, maddi çıkmazların biteceğine, kısmetin bollaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada yasini şerifi okuyamamak emeklerin boşa gitmeyeceğine, başarıların her geçen gün çoğalacağına, büyük üzüntülere sebep olacağına işarettir.

Rüyada namazda yasin okumak tüm çabalara ve direnmelere rağmen bir türlü işlerin düzelmeyeceğine, iş konusunda da beklentilerin gerçekleşmeyeceğine, yaptığı çalışmalarda yaşayacağı bir sorunla birlikte işlerinin kapanacağına, sevdiği bir kişiden ihanet göreceğine yorulur.

Rüyada dizine yaslanmak ihtiyacı olan kazanca ulaşacağına, yükseleceğine ve işlerinin açılacağına, neredeyse işten güçten el etek çekileceğine işaret etmektedir.

Rüyada yasin okuyan görmek çok zor ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine, esenlik bulup, hafifleyeceğine, çok hayırlı kişiler ile helal rızk getirecek işlere gireceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments