Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kadın göğsü öpmek

Rüyada kadın göğsü öpmek

Rüyada kadın göğsü öpmek Allah’a sığınıp ondan af dileyeceğine, hayırlı kişiler ile çalışıp çok kazanç sağlayacağına, bir sebeple bu kişiye yardım edip içinde bulunduğu kötü durumdan kurtulması için büyük bir destek vereceğine, kazanacağı başarılar sayesinde iş hayatında çok iyi bir mevkinin sahibi olacağına, endişe duyulan olayların düzeleceğine, sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine, hastalıkların son bulacağına, kazancının artacağına, hayatının çok daha konforlu, güzel ve yaşanılır hale geleceğine, adeta bir rüyadaymış gibi yaşanacağına, günahların da affolacağına yorulur.

Rüyada kadın göğsü öpmek gördüyseniz:

  • Sosyal çevrenizde, evinizde veya ikili ilişkilerinizde gerilim yaşanabilir veya duygusal tepkiler artabilir.

Rüyada kadın göğsü öpmek maddi durumunun da her geçen kötüye doğru gideceğine, sevdikleri ile güzel bir hayat geçirecek kadar bir zenginliğe ulaşacağına, bilgili kimse haline geleceğine ve hayatını en iyi şekilde yaşamayı başaracağına işaret eder.

Rüyada göğsünden öpmek sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına çok mutlu olacağına, hafifleyeceğine, mesleğinde ve ticaret yaptığı sektörde rakiplerini geride bırakacağına, yaşayacağı olaylardan ötürü çok zorluk çekeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kadın göğsü ellemek gerçekleştirilen projelerin hayırlı kazançlar getireceğine, önemli yol ayrımlarında arkadaşları sayesinde kendisi için en hayırlı olanı seçeceğine, sırtını hak yoluna ve Allah’a dayayıp bu yolda ilerleyeceğine ve bundan güç alacağına yorulmaktadır.

Rüyada göğsü açık kadın görmek karşına hayırlı kapıların açılacağına ve hayatının olumlu yönde değişeceğine, olayları çok daha kolay kavrar ve çözer hale geleceğine, mutluluk duyulacak bazı adımlar atılacağına ve aile bireyleri ile çok huzurlu günler geçirileceğine tabir olunur.

Rüyada kıllı kadın göğsü görmek işinin gücünün rast gideceğine ve kazancının da mutluluğunun da artacağına, üzüleceğine, moralsiz ve düşünceli olacağına, büyük sıkıntılar ile karşılaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada kadın göğsünü ellemek alınacak kararları en iyi ve dikkatli şekilde hayata geçireceğine ve muhtaç insanlara ettiği yardımlar sayesinde çok mutlu olacağına, ilerleyeceğine, yükseleceğine, insanların imrenerek baktığı kimse olacağına, ele geçen kazancın yetersiz kalacağına, rüyayı gören kişinin ihtiyaçlarını yeterli oranda karşılayamayacağına ve zor günler geçireceğine yorulur.

Rüyada erkekte kadın göğsü görmek başarıların artacağına, işlerin yoluna gireceğine, modern insanlarla tanışılacağına, neşesini, mutluluğunu, huzurunu ve ağız tadını yitireceğine inanılır.

Rüyada bir kadının göğsünü emmek alın teri ve namusu ile çalışarak helal yaşayacağına, çok zor ve sıkıntılı durumlar ile karşılaşacağına, canın derdine düşeceğine ve evden çıkamaz olacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments