Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada göğsünde kan görmek

Rüyada göğsünde kan görmek

Rüyada göğsünde kan görmek sevdiği kişilerle arasının açılacağına, istemeden ortak olduğu bazı olaylar yüzünden neşesinin kaçacağına ve uzun zamandan beri kafasını taktığı bir durumdan ötürü zarar edeceğine, gelinen son noktaya kadar çok büyük sıkıntılar çekilmesine rağmen işlerin türlü zora gireceğine, pişmanlık duyacağı kararlar alacağına, dertlerin bitip huzura erileceğine, akıl hocası olan birinden iş konusunda çok büyük yardım alınacağına, sevdiklerinin hep yanında kalacağına, dualarının karşılığını alacağına, hayırlı haberlere, harcanmış olan emeklerin başarı getireceğine yorulmaktadır.

Rüyada göğsünde kan gördüyseniz:

  • Bir kimse hakkında olumlu ya da olumsuz hemen karara varmamalısınız.

Rüyada göğsünden kan geldiğini görmek iş hayatı ile ilgili olarak kurulan bir ortaklıktan ötürü zarara uğranacağına, mesleğindeki yerinin sağlamlaşacağına, yeni maddi kapıların size açılacağın alamet etmektedir.

Rüyada göğsünden kan gelmek hayatındaki bazı kötü ve hayırsız kişiler yüzünden sorunlu durumlar yaşayacağına, maddi gücünün yerine geleceğine bu durumun özel ve sosyal hayatına da olumlu yönde etki edeceğine, rüya sahibinin mutluluğunun yüzünden okunur olacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına işaret eder.

Rüyada göğsünden kan aktığını görmek sevdiklerine kavuşacağına, özlemlerini bitireceğine, rüya sahibinin bu kişiler ile olan bağlarını kopartacağına, rüya sahibinin bu sayede ideallerine kavuşacağına işarettir.

Rüyada göğsünde kan görmek çok rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, sorunların ve musibetlerin sona ereceğine, hayatının aksiliklerle geçeceğine işarettir.

Rüyada göğsünün karardığını görmek hayal kırıklığına uğrayacağına, ruhsal açıdan kötü bir duruma düşüleceğine, deyim yerindeyse rüyayı gören kişinin, eteklerini zil çaldıracak güzel bir olayın yaşanacağına, aile bireyleri ile yapılan bir ortaklıkla birlikte iş hayatına adım atılacağına ve yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine işaret eder.

Rüyada göktaşı düştüğünü görmek hayattan istediği mutluluğu ve hazzı alacağına, ortaya konan çalışmaların kazanç getirmemesi yüzünden maddi ve manevi olarak çok zorluk çekileceğine, layık olduklarına sahip olacağına işarettir.

Rüyada göğsüne altın takmak kısmetinin bollaşacağına, işlediğiniz günahlardan dolayı pişmanlık duyup tövbe edeceğinize , çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve hiç yapmadığı bir işe girerek kendisini deneyeceğine işarettir.

Rüyada kadın göğsünde kıl görmek çok büyük sorunlar yaşanacağına, kısa süreli bir yolculuğun yaşanacak aksilikler yüzünden gereğinden fazla uzayacağına, ticaret hayatını ilerleteceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments