Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gök cismi görmek

Rüyada gök cismi görmek

Rüyada gök cismi görmek emeklerin zayi olacağı durumlar yaşanacağına, güneşli ve güzel günler yaşayacağına, uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, yeni insanlar ve yeni ülkeler görülüp gezileceğine, iş hayatında büyük başarılar kazanacağına ve rakiplerinin ulaşamayacağı kadar iyi ve kazanç getirecek işlere gireceğine, ilerlemek ve uzmanlaşmak istediği alanlarda eğitim alacağına, konferans ve seminerlere katılacağına, yerinde sayan kimse olarak kalmak istemeyeceğine, mutlu bir evliliğe, projelerin büyük başarılar kazandıracağına tabir olunur.

Rüyada gök cismi gördüyseniz:

  • İşinizi veya sağlığınızı ilgilendiren düzenlemeler veya anlaşmalar size uyacak şekilde şekillendiriliyor.

Rüyada şiddetli gök gürültüsü görmek kişinin çevresinde saygınlığını yitireceğine, yaşanan olaylardan ve karşılaşılan durumlardan ötürü psikolojik olarak çok kötü bir noktaya gelineceğine, gözlerinin mutluluktan parlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir kızın göğsünü görmek kazancını birkaç kat arttıracağına, eğitimle ilgili bir konuda öğretmenlik yapılacağına, büyük bir gruba liderlik edileceğine, yaşam içerisinde yeni bir yol çizileceğine, aksiliklerin ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Rüyada göğsünde morluk görmek herhangi bir zarar yaratmadan hızlı bir şekilde biteceğine, hayata küsecek duruma geleceğine, bitmez sandığı borçlarından ve fakirliğinden kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada göğsü olmayan kadın görmek yeniliğin kendisine iyi geleceğine, yetenekli ve şahsiyetli kimse haline geleceğine, kendisini çok yakında bazı güzel olayların içinde bulacağına rivayet eder.

Rüyada erkek göğsü görmek gerçek mutluluğun tadına varma şansına nail olacağına, yapılan bir gençlik hatası yüzünden karşılaşılan durumdan ötürü yıkılacak kadar dertleneceğine, rahatlık yaşanacak bir döneme girileceğine, sevilen kişilerle bir ortaklık kurulacağına alamet eder.

Rüyada göğsü açık kadın görmek yeni bir ev alınacağına, çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, maddi açıdan iyi geçecek bir döneme girileceğine, hayatına ve davranışlarına dikkat edeceğine, hayal ettiği herşeye bu dönem içinde yavaş yavaş kavuşacağına alamet eder.

Rüyada gök karpuz görmek ayağını yorganına göre uzatmaması ve önlem almaması halinde icra gibi kötü bir olay yaşanacağına, yaşama daha farklı bir pencereden bakacağına, girmek istediği işlere sorgulama yapıp ölçüp biçtikten sonra gireceğine, azmi ve hırsı sayesinde istediği kariyere sahip olacağına inanılır.

Rüyada sol göğsünde yara görmek psikolojik olarak kendisini çok iyi hissedeceğine, tabiri caizse kangren olmuş kısmın kesilip atılacağına, büyük umutlarla girilen bir işin sorunlarla devam edeceğine ve endişeli bir bekleyişin başlayacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments