Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada göğ domates görmek

Rüyada göğ domates görmek

Rüyada göğ domates görmek bol nimete kavuşacağına, daha fazla gelir sahibi olacağına ve yaşam standartlarının yükseleceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ancak daha sonra toparlanıp çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine, karşısına kendisi için hayır, başarı ve huzur getirecek kişilerin çıkacağına, iş yeri sahibi olacağına, patron koltuğuna geçeceğine, elinde bulunan paranın boşa gideceğine, ancak bu duruma rağmen sevdiği ve değer verdiği insanlara yardım edeceğine, büyük çalışmalar gerçekleştirerek hiç olmadığı kadar başarılı olacağı bazı işlere gireceğine, ayağa gelen fırsatların kaçırılacağına yorulmaktadır.

Rüyada göğ domates gördüyseniz:

  • Zaman her şeyin ilacıdır.

Rüyada gök domates görmek sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği destek ve edecekleri yardım sayesinde işlerini çok daha büyüteceğine, kazancını günden güne daha da arttıracağına, yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, giderileceğine işaret etmektedir.

Rüyada göğ domates görmek ilerleyeceğine, yükseleceğine, isteklerine ve arzularına kavuşacağına, dönülmez yollara gireceğine ve onlarla tüm gemileri yakacağına, yaşanabilecek bazı sorunların çok hızlı bir şekilde çözüleceğine işarettir.

Rüyada gök domates yemek nefsine yenileceğine ve şeytana uyacağına, yol arkadaşlığı yapılan biri ile yüklü kazanç elde edileceğine, kişinin yoğun tempoyla geçen yakın geçmişinden sonra rehavete kapılacağına inanılır.

Rüyada bahçeden domates toplamak ekmeğinin de artacağına, ticaretin açılacağına, kısa süre içinde epey şöhret sahibi olacağına işaret eder.

Rüyada dilimlenmiş domates görmek kendini kötü ve moralsiz hissedeceğine, maddi olarak sıkıntı çekilen bir dönemin sona ereceğine, başarılar sayesinde insanlar ile büyük işlere girileceğine, bu işlerden çok hayırlı ve huzurlu bir hayata girileceğine ve bir ömür boyu mutlu ve huzurlu olunacağına delalet eder.

Rüyada domates toplamak yüklü miktarda para kazanacağına, hanesinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, büyük bir hayal kırıklığı yaşayacağına, bozulan işlerin tekrar yoluna gireceğine işaret eder.

Rüyada dalında kırmızı domates görmek kötü giden bir birlikteliğin düzeleceğine, yaşanan problemlerin en kısa zaman içinde ortadan kalkacağına, ele geçen kazancın bu sayede çok artacağına, uğranılan zararların hızlı bir şekilde telafi edileceğine, epeydir ödenemeyen borçların kısa süre içinde kolayca ödeneceğine, bu sayede uykusuz geçen gecelerin sona ereceğine, sevilen kişileri mutlu edecek bir haber alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada domates yetiştirmek yol göstereceğine, gülmek suretiyle şifa bulacağına, geleceğin güzel ve hayırlı olacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments