Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada göğsünde morluk görmek

Rüyada göğsünde morluk görmek

Rüyada göğsünde morluk görmek helal ve makbul olan ekmeğe ve gelire kavuşacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve gelirinin de kendisini konfor içinde yaşatacak miktarda olacağına, tartışmalı durumlara düşüleceğine, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına, işlerde tatsız bir sürecin başlayacağına, sevilen bir kişinin vereceği destek ile durumun yavaş yavaş toparlanacağına, yaşanan sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine, mutluluk ve huzur bulacağına, işlerin ve düzenin bozulacağına işaret etmektedir.

Rüyada göğsünde morluk gördüyseniz:

  • Belli teklif, öneri veya davetleri kabul ya da reddetme konusunda kararsız kalabilirsiniz veya bazı endişeleriniz olabilir.

Rüyada göğsü mor görmek kefil olduğu insanlardan zarar göreceğine, sorunlarından ve dertlerinden kurtulmasına yardımcı olacağına, yaşamının kolaylıklar içinde geçeceğine işarettir.

Rüyada göğsünü morarmış görmek başarıya giden yollarının açılacağına, yaşadığı kötü günlerin son bulacağına, hem maddi olarak hem de manevi olarak keyfinin yerine geleceğine, evine huzurun ve bereketin geleceğine, düştüğü kötü durumlardan yardım ettiği insanlardan alacağı hayır duaları sayesinde kurtulacağına işaret eder.

Rüyada göğsünde morluk görmek onlarla artık hep bir arada olunacağına, müjdeli haberler alacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına çok mutlu olacağına, hafifleyeceğine, yapılan bir hatanın kendini bilmez bazı kişiler yüzünden kötü amaçlar için kullanılacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine rivayet eder.

Rüyada göğsünün düştüğünü görmek kişinin uzak şehirlere ya da ülkelere gidip bir süre sonra oralarda yaşama kararı alacağına, daha fazla gelir elde edeceğine, geçimini daha kolay şekilde sağlayacağına, ayrılıktan ötürü yaşanan üzüntünün kısa süre geçmesi için bazı reçeteler uygulanacağına yorulur.

Rüyada göğe dokunmak işlerinin her geçen gün daha büyük kazanç sağlayacağına, ipliklerini pazara çıkaracağına, bir sebeple epey üzüntü yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada göğsü kıllı kadın görmek yaptığı hayırların ve sevapların da amacına ulaşacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğrayacağına, çok büyük destek vereceğine ve zarara girmesine engel olacağına inanılır.

Rüyada kadının göğsünü görmek çok uzun bir zaman boyunca yaptığı bu çalışmaların ekmeğini yiyeceğine, canını ve malını hiçe sayacağına, bir sebeple kazanılabilecek büyük bir başarının önünün kapanacağına yorulmaktadır.

Rüyada göğsüne dokunduğunu görmek aralarındaki iletişimin bozulacağına, anlaşmazlıkların baş göstereceğine, ona en büyük darbeyi vuracaklarına ve rüya sahibinin de uzun süre bu nedenle belini doğrulatamayacağına, yapılacak çalışmalar ile maddi ve manevi olarak yardıma muhtaç insanlara yardımcı olunacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments