Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada göğsünü morarmış görmek

Rüyada göğsünü morarmış görmek

Rüyada göğsünü morarmış görmek kişinin gerek bedenen, gerekse ruhsal olarak içine düştüğü hastalıkları atlatacağına, eş ve çocuk sıcaklığını tadacağına, verilen emekler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, mallarının ve parasının çoğalacağına, büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, tüm sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, bol kazanç elde edeceğine, gidilen yolda çok büyük başarılar kazanılacağına, bereket ve huzur geleceğine bu sayede keyfinin yerinde olacağına alamet eder.

Rüyada göğsünü morarmış gördüyseniz:

  • Bir çok haber ya da mektup alabilir, çok sayıda kısa yolculuk yapabilirsiniz.

Rüyada göğsü mor görmek yaşamının tadını çıkaracağına, ticaret hayatıyla ilgili yaptığı planların kendisine hayır getireceğine, maddi ve manevi olarak uğradığı zararı yavaş yavaş telafi edeceğine ve geçirdiği çok zor dönemlerden ötürü biraz da olsa yıpranmış olacağına delalet eder.

Rüyada göğsünde morluk görmek tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, kendisini çok zor durumlar içinde bulacağına, sorunların zaman içinde daha da büyüyeceğine ve içinden çıkılmaz bir hal alacağına alamet etmektedir.

Rüyada göğsünü morarmış görmek çok büyük ve akıllıca atılımlar gerçekleştireceğine, bazı radikal kararlar alınacağına, yeni ve isabetli adımlar atılacağına, iş hayatında yeni yollar keşfedileceğine, çok uzun zamandan beri hayal ettiği ve çok istediği şeylere en kısa zamanda kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada anne göğsü görmek sıkıntılı ve zor günler geçireceğine fakat yalnız kalmayacağına, çalışmalarla ve projelerle ilgili olarak çeşitli vaatler veren kişilerin sırt çevireceğine, verdiği sözlerde durmayan insanlara ve kefil olunan biri yüzünden borçlu duruma düşüleceğine işaret eder.

Rüyada sağ göğsünden süt emzirmek korkuların ve kaygıların yakın zamanda ortadan kalkacağına, sorunlarından arınacağına, aile hayatının hiç olmadığı kadar güzel olacağına, kısa süre içinde daha dirençli bir şekilde işlerine asılacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine, aksiliklerle dolu bir döneme girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada göğsünde kıl görmek kısa süreli de olsa rahat bir hayat yaşanacağına, var olan borçların kapatılıp zararların giderileceğine, hem huzur hem de lüks içinde bir hayat geçireceğine, birçok kişiden borç alıp sorunları gidermeye çalışacağına, ancak sıkıntının giderek büyüyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kendi göğsünü açık görmek verilen kararların geri çekileceğine, inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine, işlerine de bereketin ve verimin hâsıl olacağına yorulmaktadır.

Rüyada göğsü açık görmek belirsizlikler yaşanması yüzünden gelecek için adım atmakta zorluk çekileceğine, rüya sahibinin karşısına art niyetli ve belalı kişilerin çıkacağına bu yüzden kendisinin arka arkaya başarısızlıklar yaşayacağına ve elindekileri kaybedeceğine, yaşamdan elini eteğini çekeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments