Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kadının göğsünü görmek

Rüyada kadının göğsünü görmek

Rüyada kadının göğsünü görmek hayatına ve kendisine önemli güzellikler katacağına, kazancını başkalarıyla da paylaşacağına, hayat içerisinde çok büyük bir başarı kazanılacağına, sorunlarının ve borçlarının çoğalacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, hayırlı bazı kişiler ile yeni projelere girmek için ortaklık kuracağına, birçok iş kapısının açılacağına, vefa borcu duyulan bir kişiye hem maddi hem manevi olarak destek olunacağına ve bolluk içinde bir yaşam sürüleceğine, bilgisine ve becerisine güvenmediği işlere kalkışmayacağına, makbul olan yaşam tarzını seçeceğine delalet eder.

Rüyada kadının göğsünü gördüyseniz:

  • Planlarınızı tartışmaya açmanız, kimlerin bir parçası olmak istediğini, kimlerinse olmayacağını anlamanızı sağlayabilir.

Rüyada bir kadının göğsünü görmek edilen duaların ve yapılan yardımların Allah katında karşılığını bulacağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük başarılar kazanacağına, ikisi arasındaki ilişkinin gerileceğine yorulmaktadır.

Rüyada kadının göğsünü görmek kişinin şansının artacağına, adının lekeleneceği ve bu nedenle çok üzülüp, adını aklamak için uzun süre uğraşmak zorunda kalacağına, uzun zamandan beri çıkmak istediği ancak yaşadığı sorunlardan ötürü bir türlü çıkamadığı tatile artık çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada erkek kadın göğsü görmek maddi ve manevi olarak yalnız kalınacağına, uzun bir zaman sonra gelecek bir teklife rağmen insanlara bir türlü güven duyulamayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, umutlarının yarım kalmayacağına, şerefe ve izzete rivayet eder.

Rüyada kadın göğsü emmek başarısız olacağına, bunun da işindeki verimliliğine olumlu şekilde yansıyarak ona büyük avantajlar ve fırsatlar getireceğine, her gün daha fazla dolacağına delalettir.

Rüyada kıllı kadın göğsü görmek işlerin ve projelerin başarı ve kazanç getireceğine, işinde büyük başarılar alacağına, gelirinin artacağına ve yüzünün güleceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, sevdiği kişiler ile mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, sosyal hayat içinde tanıştığı ve kendisine uygun olduğunu düşündüğü bir kişi ile bir ilişkiye başlayacağına yorulur.

Rüyada kadın göğsünden süt emmek aile bireyleri ile uyumunun süreceğine, kıtlığa ve yokluğa düşeceğine, yakın bir zamanda çok daha kazanç getirecek ve etraftaki herkesin yararlanabileceği bir işe girileceğine ve bu işte patronluğa kadar yükselerek çok daha başarılı adımlar atılacağına delalet etmektedir.

Rüyada kadının göğsünü tutmak iş hayatında gerçekleştirilecek çalışmalar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, kişinin var olan düzenini hiçbir aksama olmadan devam ettireceğine, dünyada helal mal yemeye ve helal kazanca yorulur.

Rüyada kadın göğsü ellemek gerek malından gerekse parasından vermekten bir an olsun tereddüt etmeyeceğine bu sayede sadece bir insana yardım etmekle kalmayacağına, çok hayırlı bir kısmetle karşılaşılacağına, muradına ermek için emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine, hayatının her alanına mutluluğun yayılacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments