Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada göğsü mor görmek

Rüyada göğsü mor görmek

Rüyada göğsü mor görmek iş hayatının düzeleceğine, aile bireylerine yaşadıkları sorunların çözümü konusunda yardım edileceğine ve zararlı durumların ortadan kaldırılacağına, zorluğa düşeceğine, işlerinde büyük bir ferahlık yaşayacağına, belirsizlik ve huzursuzlukla geçen günlerinden kurtulacağına, sorunların tarihe karışacağına, kimseyle konuşmaz olacağına, iş hayatı ile ilgili olarak çok daha rahat bir şekilde ilerleyeceğine, yaşamını kendi istediği gibi yönlendirebileceğine işaret etmektedir.

Rüyada göğsü mor gördüyseniz:

  • Düşünmeden konuşmanız durumunda ileride pişman olacağınız ortamların oluşmasına neden olabilir.

Rüyada göğsünde morluk görmek çok büyük yatırımlar gerçekleştirip yardıma muhtaç insanlara destek olacağına, bununla birlikte işlerin boş verileceğine, yaşadığı sıkıntılardan ve sorunlardan yakın bir zamanda kurtulacağına inanılır.

Rüyada göğsü mor görmek emeklerinin karşılığını alacağına, maddi ve manevi olarak çok zor bir noktaya geleceğine, girilen bir işte yapılan bir hatadan ötürü çok büyük zarara düşüleceğine, bu zarar yüzünden alınan borcun uzun bir süre boyunca ödenemeyeceğine, gittikçe büyüyeceğine ve bu yüzden rüya sahibinin ruhsal olarak çok büyük sorunlar yaşayacağına yorulur.

Rüyada göğsünü morarmış görmek örnek insan olacağına, daha bir sevileceğine, uğursuzlukların ve şanssızlıkların sona ereceğine, aile hayatında ve iş hayatında güzel günler yaşanacağına, hane içinde büyük sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına, tüm sorunların tatlılıkla ve kısa sürede halledileceğine alamet eder.

Rüyada gökten araba düştüğünü görmek sonrasında ise bu olayların bıraktığı etkileri üzerinden atacağına, mesleğinde arka arkaya galibiyetler elde edeceğine, elini attığı ve niyet ettiği her işten alnının akı ile çıkacağına yorulur.

Rüyada gökte yürümek bunun kendisine sadece gurur vermeyeceğine, mutluluğu ve başarıyı yakalayacağına, işlerinin kısa bir zaman içinde düzene gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada gökten bir şey düştüğünü görmek sorunlar karşısında sağduyulu davranarak karlı çıkacağına, sorunları başarıyla çözmeye, her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine işarettir.

Rüyada gökte yıldız görmek moralinin genel olarak yerinde olacağına, şansının ve bahtının daima açıkolacağına ve kendisinden yana gideceğine, güveninin artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gökte uçmak gerçekleştiren çalışmaların yeterli verimi sağlayacağına, rüya sahibinin aradığı çareleri bulunacağına, korkularını yeneceğine, problemlerinin ve borçlarının da çoğalacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments