Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada göğsünde kitle görmek

Rüyada göğsünde kitle görmek

Rüyada göğsünde kitle görmek gerçekleştirilen çalışma ile yüksek kazançlı ve iş konusunda yetki sağlayacak bir mevkiye terfi alınacağına, iş hayatındaki ve aile hayatındaki huzuru kaybedeceğine ve çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, patron koltuğunda oturacağına, sağlıkla ilgili olarak yaşanan sorunların bitirileceğine, geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, bir dediklerini iki etmeden, onları hoşnut edecek bir evlat olarak vazifelerini her daim tam olarak yerine getireceğine, zorlukların baş göstereceğine, rızık eksikliği yaşayacağına, ihtiyaçlarını karşılamakta büyük sıkıntı çekeceğine yorulur.

Rüyada göğsünde kitle gördüyseniz:

  • Kişisel arzularının birden artması gerçekleşmesi zor isteklerde bulunmana neden olabilir.

Rüyada göğsünde kitle olduğunu görmek problemlerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına ve hayallerine kavuşup mutluluk ve huzur içinde bir hayat süreceğine, elde edilen nasibin artacağına, ekonomik şartlarının iyileşeceğine alamet eder.

Rüyada göğsünde kitle görmek önüne pek çok imkan sunulacağına ve yeni kurslara, seminerlere katılarak mevcut yeteneğini daha da iyi hale getirip, seçkin bir eleman haline geleceğine, kötü bir kişinin oyununa gelineceğine, zarar getirecek bir işe girileceğine ve bu işte büyük bir sorun yaşanacağına, yapılan çalışmalar sayesinde çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine işaret eder.

Rüyada memede kitle görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük mal ve mülk sahibi olunacağına, elini eteğini her şeyden çekeceğine, hayattan ümidini keseceği ve hayata küseceği olaylar yaşayacağına inanılır.

Rüyada vücutta kitle görmek sıkıntılı ve sorunlu günler geçireceğine, güzel ve rahat bir yaşamı olacağına, rüya sahibinin olumlu giden bir işini bozacağına işarettir.

Rüyada karnında kitle görmek aşılması zor da olsa problemler için yardım alınacağına, hayatına renk, eğlence, neşe, geleceğine, başa iş açacağına delalet etmektedir.

Rüyada kitle görmek alınan bir iş teklifinden ötürü gurbete çıkılacağına, aile hayatında çok güzel gelişmelerin yaşayacağına, büyük bir emek vererek ve çok büyük azim göstererek başarıya ulaşacağına rivayet eder.

Rüyada memede kitle olduğunu görmek hastalıklarının da şifasını bulacağına, çalıştığına değeceğine, kapandığı düşünülen meselelerin, tartışmaların veya sorunların tekrarlanacağına işaret etmektedir.

Rüyada dükkan kitlemek çok zor bir durumdan çıkıldığı için bir tatilin iyi gelebileceğine, uzun zamandan beri çok büyük az kazanç getiren bir işin getirisini artacağına, kazaya, belaya ve derde düşeceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments