Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karnında kitle görmek

Rüyada karnında kitle görmek

Rüyada karnında kitle görmek sağlıklı ve güzel bir hayata sahip olacağına, yakınlarından duyacağı ağır, kötü ve çirkin sözler nedeniyle de yıkılacağına, ailesiyle beraber uzun ve sağlıklı bir ömre sahip olacağına, çok daha güçlü biri haline geleceğine, hayatı baştan aşağı değiştireceğine, hoş olaylar yaşayacağına, parasız kalmaya, sevdiği ve değer verdiği kişilerin her zaman yardımlarını alacağına yorulmaktadır.

Rüyada karnında kitle gördüyseniz:

  • Gereken değişikliklerin yapılması gerekiyor.

Rüyada karnında kitle görmek parasal olarak gitgide daha kötü bir hale düşüleceğine, yüzünün her daim güleceğine, yapılan bir hatanın düzeltileceğine, sıcakkanlı bir kişi olunacağına delalet eder.

Rüyada vücudunda kitle görmek sağlıkla ilgili olarak önemli bir karar vereceğine, iş hayatında rakip olduğu kişileri girecekleri rekabette yenilgiye uğratacağına, rakiplerin yapacağı bazı kötülüklerden etkilenileceğine, maddi açıdan zarar edileceğine, eşler arasında büyük bir tartışma yaşanacağına, onlar adına aç insanları doyuracağına delalettir.

Rüyada dükkan kitlemek parasını ve malını kaybedeceğine, çok büyük bir huzura sahip olduğuna ve bundan sonara da olacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına ancak zaman zaman kendisini kötü hissedeceğine yorulur.

Rüyada kitle görmek hane içindeki mutluluğunun büyüyeceğine, paradan ve maldan ziyade insanlığa değer vereceğine, sevilen kişilerden alınacak güzel haberler ile çok mutlu olunacağına, her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine delalettir.

Rüyada memede kitle olduğunu görmek yapılacak olan bir ortaklığın büyük bir ün getireceğine, uğursuz, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına ve onların gazabına gelineceğine, yılmayacağına delalet eder.

Rüyada vücutta kitle görmek zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, hayırlı haberler alacağına, dileğinin ve isteklerinin yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada göğsünde kitle olduğunu görmek hiçbir önemli sorunun olmayacağına, illet hastalıklara tutulmayacağına, hayallerinin ve isteklerinin gerçekleşeceğine, işlerindeki ve kazancındaki bolluğun, bereketin ve verimin çoğalacağına, hayalini kurduğu mevkiye ya da okula kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada memede kitle görmek moralinin genel olarak yerinde olacağına, yıkılacağına, hayat kalitesinin de yükseleceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments