Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada vücutta kitle görmek

Rüyada vücutta kitle görmek

Rüyada vücutta kitle görmek çok zor zamanlar geçirileceğine ve atılan her adımda daha kötü bir durum doğacağına, sorumluluklarını önemseyerek ve çok çalışarak hayatını geçireceğine, emeklerinin karşılığını da en güzel şekliyle alacağına, ömür boyu kazanç getirecek bir işinin olacağına, karanlıkların aydınlanacağına ve depresif bir kişilik sergileyen bir akrabanın düzeleceğine, düzgün bir kişi ile zarar ettiği bir işi sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına, ilerde kişinin başına türlü sıkıntılar geleceğine, uzun yıllar etkisinden kurtulamayacağı olumsuzluklar yaşayacağına, maddi olarak sıkıntılı geçen bir dönemin kapatılacağına, hayırlı başlayan bir işin çok büyük sıkıntı verecek ve sorun yaratacak bir duruma geleceğine, büyük bir başarısızlık yaşanacağına işarettir.

Rüyada vücutta kitle gördüyseniz:

  • Sizinle aynı yönlü düşünen veya aynı kulvarda ilerleyen kişilerle bir araya gelebilir, iş birlikleri kurmanın yollarını arayabilirsiniz.

Rüyada vücudunda kitle görmek problemlerin çözüme kavuşacağına, zarar edilen çalışmaların kazançlı hale getirileceğine, ihtiyaçlarını giderebileceğine yorulur.

Rüyada vücutta kitle görmek kısa zamanda çok büyük bir aşka yelken açacağına, bir sebeple aynı hataları sürekli tekrarlayacağına, zorlukların yakın zaman içinde sona ereceğine, bir konu hakkında süren endişeli bekleyişin son bulacağına işarettir.

Rüyada memede kitle olduğunu görmek eğlenceli ve heyecanlı günler yaşayacağına, kendi işini kurmak için adım atacağına ve azmi ve gayreti ile etrafındaki insanlar tarafından başka kişiler için örnek gösterileceğine, maddi sorun yaşamayacağı için hayatını refah içinde sürdüreceğine delalettir.

Rüyada göğsünde kitle görmek kazançlı bir işin başına geçirileceğine ve parasal sıkıntıların ortadan kalkacağına, başarılı bir kariyere ve çok kazançlı bir işe sahip olunacağına, kiracı olmaktan kurtulacağına, bunun kendisine ilaç gibi geleceğine rivayet eder.

Rüyada kitle görmek elini attığı her işin güzel sonuçlanacağına, daha fazla kazanç ve mal varlığı elde etme girişimlerinin havada kalmayıp, kişinin istediği gibi ilerleyeceğine, uzun zamandan beri yaşadığı musibetleri ve sıkıntıları üzerinden atacağına, hayırlı ve iyi kişiler ile kurulacak ortaklık sayesinde çok iyi mevkilere gelineceğine yorulmaktadır.

Rüyada karnında kitle görmek yaşamının lüks ve konfor içinde geçeceğine, hem iş hayatında hem aile hayatında çok büyük dertlerle uğraşmak zorunda kalınacağına, başın borçlularla belaya gireceğine, mutlulukların yarım kalacağına, heveslerin söneceğine alamet etmektedir.

Rüyada dükkan kitlemek hemen ardından kendisini, yanında çok mutlu ve huzurlu hissettiği bir kişi ile sonunda evlilik olacak bir birlikteliğe başlayacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve çok güzel günler geçireceğine, kişinin ailesine de faydalı işler yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada göğsünde kitle olduğunu görmek arzu ve isteklerine de hasret bırakacağına, ilerlemiş yaşta olanlar için de kötü bir olayın yaşanacağına, dertlerinin dermanına, problemlerinin de çözümüne kavuşacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments