Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada memede kitle görmek

Rüyada memede kitle görmek

Rüyada memede kitle görmek istediği makama geleceğine, ekmeğine, onuruna ve şerefine leke süreceğine, bolluğa ve berekete kavuşacağına, mesleğindeki başarısının artacağına, şansının ve kısmetinin yaver gideceğine, hayalkırıklıklarının giderileceğine, ev halkı arasındaki iletişimsizliğin de ortadan kalkacağına, bunun farkına varacağına, üzüntülerin, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine, yepyeni ve hayırlı iş kapıları açılacağına, bir sebeple kısa bir zaman içinde çok üzüleceğine delalettir.

Rüyada memede kitle gördüyseniz:

  • Evinizi ya da gayrimenkul başlıklı konuları ilgilendiren olaylar neticelenebilir.

Rüyada memede kitle olduğunu görmek kısmetinin açılacağına, borçlarının kapanacağına, sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, üzüleceğine, zor durumda kalacağına, böylece kendisini işine ve ailesine daha çok vereceğine işaret etmektedir.

Rüyada memede kitle görmek hayırlı gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşanacağına, şans ve kısmet elde edeceğine, aile hayatında çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşanacağına yorulur.

Rüyada kitle görmek böylece çıkabilecek problemleri kısmen de olsa bertaraf edeceğine, bir sebeple doğru yoldan sapacağına, hem günahkâr olma hem de kazalara ve belalara yakın durma durumuyla karşı karşıya kalacağına, daha önce hiç meyil etmediği bazı işlere girişeceğine, çok sevdiği insanlardan ihanet göreceğine ve bu ihanetten ötürü çok büyük üzüntüler yaşayıp büyük hastalık yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada vücutta kitle görmek kendisinin de bundan çok memnun olacağına ve olumlu şekilde etkileneceğine, zararlı bir alışkanlığın terk edileceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edileceğine, anne babanın hayır dualarının alınacağına, kendisine çok daha hayırlı ve güzel bir hayat kuracağına işaret etmektedir.

Rüyada vücudunda kitle görmek İslami olarak Allah korkusu ve inancına uygun şekilde hareket ettiğine ve sabrı ile selamete çıkacağına, ilerleyeceğine, gelişeceğine, hayırlı rızık, kazanç ve şifa kapılarına ulaşacağına, çok üzüleceğine ve de bir süre toparlanamayacağına yorulur.

Rüyada dükkan kitlemek kısa süre içinde işten çıkılacağına, emin olduğu, güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine, dostların kişiye verdiği öğütlerin kulak ardı edilmesinden ötürü istenilen hedeflere ulaşmakta zorluk çekileceğine alamet eder.

Rüyada karnında kitle görmek sevdiği tarafından hayal kırıklığı yaşanacağına, çok zor durumlardan neredeyse en zirveye çıkılacağına, gerçekleştirilecek işlerden yüklü miktarda kazançlar elde edileceğine, emeklerinin heba olacağına delalet etmektedir.

Rüyada göğsünde kitle olduğunu görmek sevilen bir kişi ile girilecek bir işte büyük başarı kazanılacağına, atılacak adımlar sayesinde herkes tarafından tanınan bir kişi olunacağına, zararların telafi edileceğine, korkularını yeneceğine, sıkıntıların yakın zamanda gelecek bir aile büyüğü sayesinde aşılacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments