Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kitle görmek

Rüyada kitle görmek

Rüyada kitle görmek hayırlı kazanç kapılarının açılacağına, birçok dedikoduya maruz kalacağına, karın artacağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi yerlere gelineceğine, zor zamanların kolay bir şekilde atlatılacağına, ancak yakın bir arkadaşın bulacağı bir kaynak sayesinde sorunun ortadan kalkacağına, projenin gerçekleştirileceğine, kendisini hiç olmadığı kadar kötü bir durumda bulacağına, elinde bulunan imkânların boşa çıkacağına, işlerinin bazı kişiler tarafından engellenmeye çalışılacağına, kendisini sorunlar yüzünden çok kötü hissedeceğine, Allah’a dua edeceğine, kişinin yoğun bir iş trafiği yaşayıp, çok daha fazla mesai harcayacağına işarettir.

Rüyada kitle gördüyseniz:

  • Bahsi geçen başlıklarda yanlış anlaşılmalar, iletişim problemleri, gecikmeler v.b aksilikler söz konusu olabilir.

Rüyada kitle görmek onunla daimi olacak bir mutluluk içinde olacağına, parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok ses getiren biri olacağına delalettir.

Rüyada memede kitle olduğunu görmek sorunların sürekli artacağına, kazancının sağlam ve sabit olacağına, bu düzenin bir gün değil, ömür boyu süreceğine, sıkıntılarından kurtulacağına, işlerini yoluna sokacağına, verdiği vaatleri yerine getireceğine delalet etmektedir.

Rüyada dükkan kitlemek arkadaşının çok üzücü bir duruma düşmesine ve zarar görmesine engel olacağına, ödeme kolaylığına ve iyi geçime kavuşacağına, üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine delalettir.

Rüyada göğsünde kitle olduğunu görmek ticaretinin de hızlanacağına, sorunlarının bir nebze de olsa azalacağına, çok zor bir duruma düşmesine ve büyük üzüntüler yaşamasına rağmen herhangi bir şekilde düzelme olmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada göğsünde kitle görmek girilen işlerden büyük zarar edileceğine, zor zamanların geride kalacağına ve sağlık sorunlarının kısa süre içinde tedavi edileceğine, büyük emekler vereceğine ve canını dişine katacağına rivayet eder.

Rüyada vücudunda kitle görmek rakiplerini ve düşmanlarını geride bırakacağına, çok üzüleceğine ve de bir süre toparlanamayacağına, rızkındaki ve kazancındaki verimin hiç eksilmeyeceğine alamet eder.

Rüyada memede kitle görmek iş dünyasındaki prestijin azalacağına, uğradığı zararı telafi etmek için yüklü miktarda para harcayacağına, onu dinleyeceğine işarettir.

Rüyada vücutta kitle görmek sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına, yeni ve daha güzel bir hayata sahip olacağına, düzenli bir işe kavuşulacağına, dertlerin bir anda sona ereceğine, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, maddi desteğinin yanı sıra manevi anlamda da bu kimselere elini uzatacağına ve sevap işleyeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments