Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada memede kitle olduğunu görmek

Rüyada memede kitle olduğunu görmek

Rüyada memede kitle olduğunu görmek terslik yaşayacağına, maddi açıdan çok kazanç getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir döneme girileceğine, arkadaşları ile birlikte hayır sağlayacak bir yola çıkacağına, bolluk getirecek bir döneme girileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, rüya sahibinin ismini gelecek nesillerin de bileceği şekilde şöhretli bir duruma taşıyacak işler yapacağına, ününün ve başarılarının ülke dışına çıkarak kişiye çok büyük bir övgü getireceğine, düzeninin bozulacağına, bu nedenle büyük borçlara gireceğine, sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine ve rüya sahibi ile sevgilisinin ömrünün sonuna kadar kopmayacağına, insanların birbirine kenetleneceğine rivayet eder.

Rüyada memede kitle olduğunu gördüyseniz:

  • Kendinizi çok fazla yormayın.

Rüyada memede kitle görmek çok uzun bir zamandan yapmak istediği şeyleri yakın bir zaman içinde teker teker gerçekleştireceğine, sıkıntıların ve sorunların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, yapılan işlerde çok hayırlı ve kazanç getirecek çalışmalar yapılacağına, büyük zararlardan kurtulacağına işaret eder.

Rüyada memede kitle olduğunu görmek arkadaşlardan birinin sıkıntı yaratacağına, haneye bazı kötü niyetli kişilerin gireceğine, kardeşlere yapmak istedikleri iş konusunda maddi açıdan destek verileceğine, bir süre durulmayan olayların ve halledilemediği için sürüp giden meselelerin ortaya çıkacağına tabir olunur.

Rüyada vücutta kitle görmek insanlar arasında çok ses getirileceğine ve uzun zamandan beri çok sık rastlanmamış olan bazı fikirler ile projeler ortaya konulacağına, arzu ve isteklerine kavuşacağına, kardeşlerin arasına para ile ilgili bir sıkıntı gireceğine inanılır.

Rüyada dükkan kitlemek maddi konularda kayıplar olacağına ve bu yüzden de daha stresli bir duruma düşüleceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, anne babayla tatsızlık yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada karnında kitle görmek kişinin eski aşkına geri döneceğine, kazançlı bir işin başına geçileceğine, tüm keyfinin kaçacağına işaret eder.

Rüyada vücudunda kitle görmek parasal krizler yaşanacağına, büyük bir sabır göstererek kendisini kötü olaylar ve tartışmaya girmekten koruyacağına, maddi olarak çok iyi bir noktaya ulaşılacağına rivayet eder.

Rüyada göğsünde kitle olduğunu görmek sorunlarının yakın zaman içinde sona ereceğine, kara ve yaslı günler geçireceğine, çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşayacağına, elinde bulunan imkânları çok doğru ve bereketli bir şekilde kullanacağına, bu sayede çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada kitle görmek bir sebeple bazı konularda çeşitli kararlar alınacağına, sıkıntılarından ve borçlarından kurtulacağına, dileklerin ve isteklerin gerçekleşeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments