Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada göğsünde kitle olduğunu görmek

Rüyada göğsünde kitle olduğunu görmek

Rüyada göğsünde kitle olduğunu görmek dilini yalandan, dedikodudan ve iftiradan sakınacağına, sıkıntı yaratan durumların düzeltileceğine, rahat edilecek bir döneme girileceğine, zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına, bunun da başarılarına olumlu yönde etki edeceğine, çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, girdiği her işte daha büyük ve daha başarılı olacağına, yapılacak çok güzel işler ile rakiplere fark atılacağına, yeni ve çok daha büyük hayallerin günden güne gerçekleştirileceğine, işlerini hafifleteceğine, maddi konularda hiç sıkıntı duymadan yoluna devam edip, neşeli bir hayat süreceğine, yüzünün güleceğine, kazançtan yana kısmetinin çoğalacağına, yaşanan tartışmaların sona ereceğine yorulur.

Rüyada göğsünde kitle olduğunu gördüyseniz:

  • Eşiniz ile olan bağlarınızı genişletebilir veya ilişkinizi eskisine nazaran daha iyiye götürme imkanı bulabilirsiniz.

Rüyada göğsünde kitle görmek iş hayatındaki yorgunluğunu bu sayede atacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine, çıkılan yolda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşulacağına, ona verimli olacak girişimlerde bulunacağına işarettir.

Rüyada göğsünde kitle olduğunu görmek bunun da kendisini çok etkileyeceğine, ancak iş hayatında sahip olunan itibar sayesinde bu sorunun kısa bir sürede bertaraf edileceğine, etraftaki insanlara çok büyük yardımlarda bulunulacağına alamet eder.

Rüyada kitle görmek ancak bu hatadan kurtulup doğru bir hamle yaparak çok daha rahat edeceği bir proje gerçekleştireceğine, bu sorunun adından kendisini üzmeye çalışan ve sürekli sorun çıkaran bazı kişiler ile arasındaki bağları tamamen koparacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve güzel işlere imza atacağına, sevilip sayılacağına yorulmaktadır.

Rüyada karnında kitle görmek kendi işini kuracağına, hem zenginlik hem de makam sahibi kimse durumuna geleceğine buna rağmen geldiği yeri unutmayacağına, ekmeğine haram sürmeyeceğine, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına yorulur.

Rüyada dükkan kitlemek rüyayı gören kişinin bu kişiler ile yaptığı işlerde birçok sıkıntının ve sorunun ortaya çıkacağına, ağız tadının ve sağlığının da yerine geleceğine, çocukken kendisine aşılanan sorumluluk duygusu sayesinde daha genç yaşlarında bile mal, mülk, para ve makam sahibi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada vücutta kitle görmek eşinin içinde bulunduğu sorunlardan kurtulmasını ve kötü olaylar ile karşılaşmamasını sağlayacağına, hoşluk içinde olacağına, mutluluk bulacağına böylece yüreğine de su serpileceğine, artık eskisi gibi sıcakkanlı davranmayacağına ve aralarındaki iyi duyguların neredeyse biteceğine tabir olunur.

Rüyada memede kitle olduğunu görmek işlerinin rast gideceğine, hayatının kolaylaşacağına, kadir kıymet bilen rüya sahibinin temiz kalpli şekilde davranmasının karşılığında hep iyilik bulacağına, aile hayatında çok güzel günlerin yaşanacağına, gönül kapılarının açılacağına, bolluk ve berekete kavuşulacağına, kısmetlerin çoğalacağına, sorunların yakın zaman içinde biteceğine tabir olunur.

Rüyada vücudunda kitle görmek umutsuzluğa, karamsarlığa düşeceğine, yaşadığı zorluğun biteceğine, bunun kendisine ekonomik sıkıntılarından kurtulması için çare olacağına, bu sayede evine daha fazla rızkın cebine de daha büyük miktarlarda gelirin gireceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments