Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada göğsünde kist görmek

Rüyada göğsünde kist görmek

Rüyada göğsünde kist görmek rüya sahibinin, yeteneklerinin ve becerilerinin karşılığını bulacağına, yakın bir zamanda çok büyük pişmanlıklar yaşayacağına, karşısına çıkan tüm sorunları alt edeceğine, yaşanan büyük sıkıntı ve üzüntüleri ortadan kaldıracağına, sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü ruhsal olarak hasta olacağına, attığı her adımda ve yaptığı her çalışmada daha ileri gideceğine, hayallerinin suya düşeceğine, çevresi tarafından arkasından dua edecek kimselerin çok olacağına, gönlü ve eli bol oluşu sayesinde sevap işlemekten geri kalmayacağına ve bu sayede hem vicdan azabı çekmeyeceğine, yeni bir eğitim kurumuna girileceğine, çok istenen bir hayale yakın bir zamanda sahip olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada göğsünde kist gördüyseniz:

  • Psikolojik veya fiziksel sağlığınız sizi son zamanlarda daha fazla ilgilendiriyor.

Rüyada göğsünde kist görmek çok büyük atılımlar yapacağına, mutluluğunun ve başarısının katlanarak artacağına, illet bir hastalığa yakalanmayacağına alamet eder.

Rüyada kist görmek çıkılacak bir seyahatin ardındna yakın bir arkadaşla birlikte bir çalışma yapılacağına, ruhuna hayrat yapılacağına, öbür dünyada rahat etmesi için çeşitli güzel ve sevap defterinin açık kalmasını sağlayacak bazı şeyler yapacağına ve hayırlı ve güzel bir şekilde dualar edileceğine, kafasındaki her soruya cevap bulacağına, yaşamını baştan sona yeniden ele alarak düzenleyeceğine inanılır.

Rüyada kist düşürmek bekârsa da evli bir kadınla birlikte olacağına, kişinin başına gelecek olan bir musibetten kurtulup rahatlayacağına, net bir bakış açısı kazanacağına tabir olunur.

Rüyada karnında kist görmek sıkıntıların ve sorunların üstesinden gelineceğine, zararların telafi edileceğine, kardeşler arasındaki tartışmaların biteceğine ve eşleri birbirine düşürmeye çalışan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, büyük kazanç sağlanacağına, yapacağı girişimlerin ve alacağı kararların kendisine çok olumlu neticeler sağlayacağına alamet eder.

Rüyada kist ameliyatı olmak çok daha iyi koşullara sahip olacağına, sorunların son bulacağına, sıkıntılarının gittikçe daha kötü bir hal alacağına, sevdiği kişilerden zarar göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada rahimde kist görmek herkesin sahip olmak istediği hayata sahip olacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına, yaptığı hiçbir şeyden keyif alamayacağına, umutlarını kaybedeceğine, kötü yönde hareket edeceğine, nefsine yenileceğine ve şeytana uyacağına yorulur.

Rüyada memede kist görmek hanesine bolluk ve bereketin geleceğine, eğitimle ilgili olarak çok büyük bir karar verileceğine, bir sebeple çok kötü durumlara düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada beyninde kist olduğunu görmek belki yeni bir eve sahip olunacağına, daha rahat bir hayata kavuşulacağına, kazancının bereketli olacağına ve hayatı boyunca hiçbir zaman parasızlık çekmeyeceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments