Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kist görmek

Rüyada kist görmek

Rüyada kist görmek hayallerini gerçekleştirme konusunda büyük bir adım atacağına, maddi açıdan güçsüz bir döneme girileceğine, inancına olan sadakatiyle yaşayacağına, esir olanların özgürlüğüne kavuşacağına, takdir edileceğine, akrabaları, arkadaşları, dostları ve komşuları arasında çok daha fazla sevilir olacağına, kimselere muhtaç olmadan, kendi kendisi ile mutlu olarak yaşayacağına, iş hayatı ve eğitim hayatı konularında çok güzel noktalara gelineceğine, kaçan fırsatların yeniden kazanılacağına, ekonomik olarak zayıflayacağına rivayet eder.

Rüyada kist gördüyseniz:

  • Göreceksiniz düşünerek en doğru yolu bulacaksınız.

Rüyada vücudunda kist görmek zahmetli bir işin içinden başarıyla çıkılacağına, seçeceği eşin ailesiyle de iyi geçineceğine, dertlerin bitip huzura erileceğine delalet eder.

Rüyada göğsünde kist görmek büyük umutlar ile girdiği bir işte ister istemez zarar edeceğine, kazancının neredeyse yarı yarıya düşeceğine, elinde bulunan imkânların çok daralacağına, daha da büyüyüp ödenmeyecek hale geleceğine alamet eder.

Rüyada memede kist görmek moral bulacağına, hastalığını yenmeyi başaracağına, düşmanlarını ve rakiplerini alt etmeyi bileceğine, çok rahat edeceği ve kendisini büyük mutluluklar içinde bulacağı bir döneme gireceğine, ortak olarak çok büyük bir projeye gireceğine, zenginlik kazanacağına, bereket ve zenginlik olacağına alamet eder.

Rüyada kist görmek çok büyük sıkıntılar çekse bile isyan etmeyeceğine, rüya sahibini, üzen, kıran ve sıkıntı çekmesine neden olan herşeyin ortadan kalkacağına, hasta kimselerin iyileşme sürecine gireceklerine, geçimsizliklerin bitip, aile içinde neşeli ve keyifli günlerin başlayacağına yorulur.

Rüyada kist ameliyatı olmak zorlu bir çalışmanın kolay bir şekilde son bulacağına, sistemli şekilde başarıya koşacağına, adım atacağı bir işte karşısına çıkacak bir sorundan ötürü ilerleyen dönemlerde de tökezleyeceğine rivayet eder.

Rüyada kist aldırmak sürekli nutuk atarak ortalığı karıştıran kardeşleri ya da dostları birbirine düşüren bir kişi ile sosyal hayattaki tüm bağların koparılacağına, ticaret hayatında ya da meslek hayatında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, verimin kaçacağına delalet etmektedir.

Rüyada kist düşürmek önüne aksiliklerin ve engellerin çıkmayacağına, büyük bir azimle girilen işte yüksek hedeflerin kısa zamanda gerçekleştirileceğine, hiç beklemediği bu olay karşısında sıkıntıya düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada beyninde kist olduğunu görmek büyük bir çalışma gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına, onları koruyup kollayacağına, hayırlı ve yüksek mevkiye sahip olunacağına ve büyük zaferler kazanılacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments