Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada rahimde kist görmek

Rüyada rahimde kist görmek

Rüyada rahimde kist görmek yaşamında aksilikler yaşanmayacağına, kötü kişilerin kendisinden uzak duracağına ve kafasının rahat edeceği şekilde bir hayat süreceğine, aynı zamanda da korunup kollanacağına, iş hayatında disiplinli ve ahlaklı çalışması ve ortaya koyacağı projeler sayesinde çok hızlı ilerleyip yüksek mevkilere terfi edileceğine, başarılı ve kazançlı olacağına, ancak bu kişilerin pes etmemesinden ötürü kendilerine büyük bir ders vereceğine, kötü günler geçirilse de, psikolojisini bozmayan rüya sahibinin her kötülükte bir fırsat göreceğine, kişinin gerek iş, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine, rahata kavuşmaya alamet eder.

Rüyada rahimde kist gördüyseniz:

  • Eşinizin, sevgilinizin ya da aile büyüklerinizin sizi çok memnun edebilecek bazı yaklaşımlarıyla karşılaşabilirsiniz.

Rüyada rahimde kist görmek herhangi bir isteğinizden vazgeçmenize, yeni bir haneye sahip olunacağına  ve işlerin bir şekilde düzeltileceğine, yeni gayrimenkuller alınacağına, sağlık sorunlarının son bulacağına, anne baba duasının alınacağına ve yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine alamet eder.

Rüyada kist aldırmak dost sandığı kişilerin ortalıktan kaybolacağına, sıkıntılara neden olacağına, büyük bir zenginliğe ve üne kavuşulacağına yorulur.

Rüyada karnında kist görmek uzun zamandan beri taşınan umutların yaşanacak olaylar yüzünden yıkılacağına, kendisini kıskanan ve işlerini kötüleyen kişileri yenilgiye uğratacağına, üzüntü, kırgınlık ve sıkıntılarının son bulacağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, sevdiği ve değer verdiği bir işte üst sıralara çıkarak çok dikkat çekici işlere imza atacağına, eline geçen büyük fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine işarettir.

Rüyada kist düşürmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, kendisinden mevki olarak üstün bir kimseden yardım görüp, kendi işinin başına geçeceğine, uzun zamandır üzerinde çalışılan bir projenin hayata geçirileceğine yorulur.

Rüyada memede kist görmek eşi ile deyim yerindeyse bir yastıkta kocayacağına, hayırlı, kişiyi çok seven ve ömür boyu üzerine titreyen bir kısmetle karşılaşıp, herkesin hayranlık duyacağı bir düğünle dünya evine girileceğine, maddi gücünün katlanacağına, bankadaki hesabının büyüyeceğine işarettir.

Rüyada göğsünde kist görmek ticarette daha fazla kar elde edeceği alanlara yöneleceğine, farklı iş kollarına ulaşacağına, kara bulutların ve melanetin dağılacağına, yaşam enerjisine ve sağlığına kavuşacağına delalet eder.

Rüyada kist görmek işlerinin artacağına, başarılarının devam edeceğine, yaşanan kötü olayların unutulacağına ve hayallerin gerçekleştirileceğine, gönlünden geçen her şeye kavuşan, mutlu bir insan olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada vücudunda kist görmek işlerinde başarılı olacağına, kazancından başkalarına da vereceğine, aile üyelerinin de refaha kavuşması için çalışan rüya sahibinin maddi zorluk çekmeden, her daim bereketli işler yapacağına, rüya sahibinin hayattan ve sevdiklerinden yana yüzünün güleceğine ve onlardan razı geleceğine, yaşamı boyunca aksilikler yaşamayacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments