Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada memede kist görmek

Rüyada memede kist görmek

Rüyada memede kist görmek sürekli stres ve sinir içinde olacağına, sevilen kişilerle bir ortaklık kurulacağına, yaşayacağı sorunlar nedeni ile kurulu düzeninin ve huzurunun da berbat olacağına, sevilen kişilerle bir seyahate çıkılacağına, kötü bir olaydan ötürü kırılan kalbin tamir edileceğine, çok büyük zararlar edileceğine, elinde bulunan kazancı bu işe yatırdığı için çok sıkıntı çekeceğine, yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına, çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek çalışmalar gerçekleştireceğine, eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada memede kist gördüyseniz:

  • Sizi aramak isteyenler size ulaşamakta zorluk çekebilirler.

Rüyada memede kist görmek zorluklarının biteceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının son bulmasına vesile olacak çarelerin karşısına çıkacağına, kısa bir zaman içinde çok zahmet çekmeden bütün hayallerine kavuşacağına, çok uzun bir zamandan beri yapılan işte hiç beklenmedik şekilde maddi krize girileceğine ve bazı tartışmalar yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada beyninde kist olduğunu görmek para kazanmaya ve istediği şeyleri gerçekleştirmeye başlayacağına, birçok kişinin ekmek yiyeceği bir işe gireceğine, attığı her adımda çok zarar edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kist görmek etrafındaki bazı kişilerden çok büyük ihanetler göreceğine, yaşanan maddi ve manevi açmazlardan ötürü zor zamanlar geçirileceğine, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına işaret eder.

Rüyada kist ameliyatı olmak dertlerinin dermanına kavuşacağına, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar yaşayacağına, yapmak istediği işlerde bir türlü dikiş tutturamayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada vücudunda kist görmek helal ve makbul olan ekmeğe ve gelire kavuşacağına, kısa süre içinde büyük atılımlar yapacağına, fakirlerin zenginleşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada göğsünde kist görmek çok büyük ve başarılı adımlar atılacağına, epey zamandan beri üzerinde kafa yorulan bir çalışmanın kısa süre içinde hayat geçirileceğine, başkalarına rehberlik etme fırsatı bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada kist aldırmak sosyal hayattan ziyade kişinin ailesiyle vakit geçirmek isteyeceğine, iş yaşamında da aile ile ortaklı ticaret yapılacağına, yaptığı işler sayesinde kazanç elde edeceğine, girdiği çalışmalardan alnının akıyla ve başarılı bir şekilde çıkacağına, sevdiği ve değer derdiği bazı kişilerden çok büyük bir ihanet göreceğine işaret eder.

Rüyada rahimde kist görmek faturalarının rahatlıkla ödeneceğine, eğlenceli günler yaşayacağına, gönlüne göre yaşamanın yollarını bulacağına, imkânları kendisine dilediği şekilde hareket etme ve adım atma fırsatı vereceğine, her istediği şeye yakın zamanda sahip olacağına, bazı sorunlardan ötürü kendisini üzgün hissedeceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments